Mezőkövesd: Vaskó csapatot keres - ingyen mehet

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.01.07. 18:06
A szezon közben szerződtetett Vaskó Tamás remek igazolásnak bizonyult az újonc Mezőkövesd labdarúgócsapatánál, ám a védő már télen távozhat a klubtól – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

„Vaskó Tamást még fél évig szerződés köti Mezőkövesdre, ám a szerződése szerint ingyen távozhat, ha számára megfelelő ajánlatot kap másik klubtól, akár itthonról, akár külföldről" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a játékos menedzsere, Fülöp Ferenc.

„Van esély rá, hogy külföldre szerződik, de itthonról is van több érdeklődés, dogozunk az ő lehetséges átigazolásán, ha megfelelő ajánlatot kap, akkor válthat" – fogalmazott a játékosügynök.

Vaskó ősszel három meccsen lépett pályára a Mezőkövesd színeiben, ezen a három találkozón a védő remek játékának is köszönhetően hét pontot szerzett a csapat, és sikerült elkerülnie a kieső helyekről – jelenleg a 12. helyen áll a Mezőkövesd.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A MEZŐKÖVESD-ZSÓRYNÁL
Érkezők:
Távozott/távozhat: Bagi István (?), Balajti Ádám (DVSC-Teva – kölcsönből vissza?), Hamar Ádám (Szolnoki MÁV FC), Irhás Ignác (?), Kiss Máté (Győri ETO – kölcsönből vissza?), Lakatos Béla (?), Linas Pilibaitis (litván, Győri ETO, kölcsönből vissza?), Petneházi Márk (?), Vaskó Tamás (?)
Kiszemeltek: Peter Chrappan (szlovák, Zlaté Moravce – Szlovákia, próbajáték), Peter Styvar (szlovák, Senec – Szlovákia, próbajáték), Stanislav Velicky (szlovák, csapat nélküli, próbajáték)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik