PAFC: kölcsönadták, bizonyított, visszatér

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 07:49
Újabb játékos tér vissza a Puskás Akadémia labdarúgócsapatához csákvári kölcsönszerződése lejártával. A PAFC hétfőn megkezdte a felkészülést az új szezonra. 

Megérte a Puskás Akadémiának, hogy kölcsönadta saját nevelésű fiatalját, a 18 éves Bokros Szilárdot az NB II-es Aqvital FC Csákvárnak.

A középpályás 33-szor lépett pályára az NB II-ben,két gólt és két gólpasszt jegyzett, teljesítményével kiérdemelte a korosztályos válogatottban való szereplést is. A felcsúti klub vezetői visszarendelték a fiatalt, aki a nyári felkészülést az NB I-es csapattal kezdi meg.

Az már korábban eldőlt, hogy visszatér Csákvárról Felcsútra Tamás Nándor is.

A Puskás Akadémia hétfőn kezdte el a felkészülést a következő szezonra, az első tréninget követően a nyáron Pintér Attilát váltó, Felcsútra visszatérő régi-új vezetőedző, Benczés Miklós nyilatkozott a klub hivatalos honlapjának.

„Az első edzés főleg az ismerkedés jegyében telt még akkor is, ha vannak olyan játékosok, mint Spandler Csaba vagy Molnár Gábor, akik már dolgoztak a kezeim alatt; a többiekkel inkább ellenfélként találkoztam. Jó hangulatú volt a tréning, a felkészülési időszakban igyekszünk úgy formálni a csapatot, hogy azt a játékstílust, játékelképzelést alapozzuk meg, amelyet szeretnénk majd viszontlátni tétmérkőzéseken" – fogalmazott a szakember.

A felkészülés további edzésekkel folytatódik, a játékosok szerdán vesznek részt az ilyenkor esedékes orvosi vizsgálatokon.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Bokros Szilárd (Csákvár), Csilus Ádám (Nyíregyháza Spartacus, ?), Tamás Nándor (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók:
Kölcsönbe távozók: –
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Videoton, ?)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Madarász Márk
(Gyirmót FC Győr)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik