PAFC: Gajdosnak csak egy büntető miatt van hiányérzete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.28. 19:44
Gajdos Zsolt, a labdarúgó NB I-ben szereplő Puskás Akadémia FC 20 éves középpályása élete első élvonalbeli mérkőzése után elégedett volt saját és csapata teljesítményével, bár úgy érzi, ha kicsit rutinosabb, egy büntetőt is kiharcolhatott volna.

„Úgy érzem, helyt álltunk az első NB I-es mérkőzésünkön, és ezt talán mondhatom a többi fiatal nevében is. Megpróbáltuk felvenni az első osztály ritmusát, és szerintem ez többé-kevésbé sikerült is. Nem ijedtem meg a pápai játékosoktól, persze tudtam, hogy ők több NB I-es mérkőzést játszottak, mint én, de a pályán ezzel már nem foglalkoztam. Sajnálom, hogy a hajrában a kiugrásom után nem sikerült gólt szereznem. Hátulról eltalálták a lábamat, talán egy büntetőt is ki lehetett volna hozni a dologból. Nem baj, majd legközelebb!" – nyilatkozta a fiatal középpályás, Gajdos Zsolt élete első NB I-es mérkőzését követően a klub hivatalos oldalának.Gajdos Zsolt élete első NB I-es mérkőzését követően a klub hivatalos oldalának.

Mint ismert, a Puskás Akadémia FC 1–1-es döntetlent ért el a Lombard Pápa otthonában az NB I nyitó fordulójában. Benczés Miklós csapata legközelebb szombaton, (21.00) az Újpestet látja vendégül.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik