NB I: Mi leszünk otthon, nem fogunk félni a Fraditól – Ben-Hatira

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.25. 09:18
A Budapest Honvéd két győzelemmel, 5–1-es összesítéssel múlta felül a Soroksárt a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjében. A második mérkőzésen (3–0) a kispestiek első gólját tizenegyesből megszerző Enisz Ben-Hatirával beszélgetett az NSO Tv.

A korábban a Hertha BSC-ben is játszó, tunéziai felnőttválogatott középpályás videónkban elmondja, hogyan érzi magát Magyarországon, miként élte meg a Soroksár elleni kupapárharcot, s mit vár a hétvégi, Ferencváros elleni bajnokitól.

„Már nagyon várom a Fradi elleni mérkőzést –mondta.– Nehéz meccs lesz egy nagyon erős csapat ellen, ezen a találkozón meg kell mutatnunk a kvalitásunkat.Mi leszünk otthon, biztosan nem fogunk félve a pályára lépni,aztán meglátjuk, mi lesz. Azt gondolom, hogya kupadöntő most a legfontosabb a klubnak,az viszont biztos, hogy senkitől nem félünk.”

Arról is beszélt, hogynem szenved önbizalomhiánybanamiatt, hogy a Soroksárnak lőtt gólja előtt két hónapig nem talált be a kapuba. Bár reméli, hogy a következő meccseken is eredményes lesz, a legfontosabbnak a Honvéd sikerét tartja.

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
SOROKSÁR–BUDAPEST HONVÉD 0–3 (0–1)
Budapest, Szamosi Mihály Sporttelep.V: Pintér Csaba
SOROKSÁR:
Kovács Dániel – Molnár, Valencsik, Gyömbér, Bor – Huszák, Csernik (Tamási, 67.) – Kundrák, Derekas (Pál, a szünetben), Lőrinczy – Erdélyi (Korozmán, 74.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
HONVÉD: Horváth A. – Batik, Kamber, Kálnoki-Kis – Lovric, Nagy G., Heffler T., Ben-Hatira (Tischler, 73.), Kukoc – Szendrei (Danilo, a szünetben), Holender (Májer, 64.). Vezetőedző: Supka Attila
Gólszerző: Ben-Hatira (16. – 11-esből), Danilo (89.), Tischler (91.)
Továbbjutott: a Honvéd, 5–1-es összesítéssel.

DEBRECENI VSC–MOL VIDI FC0–3 (0–0)
Debrecen,Nagyerdei Stadion,3400néző.Vezette:Iványi
Gólszerző:Futács (66.), Elek Á. (72.), Huszti (92. – 11-esből)
Továbbjutott:aMol Vidi, két győzelemmel, 4–0-s összesítéssel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik