NB I: Kis Károly szerint a Paks győztes meccset adott döntetlenre

Vágólapra másolva!
2011.09.12. 09:42
A tegnapi Paksi FC–Diósgyőr (1–1) bajnoki után a hazaiak szakvezetője, Kis Károly arról beszélt, hogy győztes meccset adtak döntetlenre, míg a DVTK vezetőedzője, Benczés Miklós szerint igazságos eredmény született.

„Azzal kezdem, hogy gratulálok a DVTK-nak a pontszerzéshez! Sajnos ezúttal passzív volt a támadójátékunk, hiába birtokoltuk sokat a labdát, nem sok nagy helyzetet alakítottunk ki. Kevés valósult meg abból, amit elterveztünk, ennek ellenére megnyert meccset »sikerült« döntetlenre adnunk” –értékelte a Diósgyőr elleni 1–1-es döntetlent a Paks vezetőedzője, Kis Károly.

Minden meccset külön kell választani – mondta a szakember annak kapcsán, hogy négy meccse nyeretlen a csapata. – Volt olyan találkozó, amikor helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, mégsem sikerült három pontot szerezni, ám az is igaz, hogy a Diósgyőr elleni kilencven perc nem ilyen volt. Bosszús vagyok, amiért másodjára kaptunk szabadrúgás után második szándékból gólt.”

„Kényszerű cserék miatt fel kellett forgatnom a csapatot, José Luque hiányát valóban nagyon megéreztük támadásban. Mindkét csapat sokat tett a győzelemért, azt gondolom, az egy egy igazságos végeredmény” – mondta a Paks–DVTK meccs utáni sajtótájékoztatón a vendégek szakvezetője, Benczés Miklós.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik