NB I: Ilyen tizenegyest még nem láttam, ez valami vicc - Bekő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.17. 21:12
Bekő Balázs kissé indulatosan értékelte a Nyíregyháza elleni, idegenbeli, 1–1-gyel véget érő NB I-es labdarúgó-mérkőzést a Duna Tv kamerája előtt. A Kecskemét vezetőedzője a mérkőzés végén a Nyíregyháza javára megítélt büntetőt kifogásolta.

„A játék képe alapján valahol reális a döntetlen – értékelt Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője. – De megmondom őszintén, én még ilyen tizenegyest nem láttam. Ez valami vicc! Tényleg ne haragudjatok, de ilyet? Sohasem láttam még ilyenért büntetőt, de a lelke rajta (a játékvezetőé – a szerk.), engem különösebben nem érdekel. Elvittünk egy pontot, jó.”

„Nagyon jó mérkőzést láthattunk – mondta Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője. – Rengeteget tettünk a győzelemért. Amióta a Spartacusnál vagyok, ennyi lehetőségünk talán még nem is akadt. Mindent elkövettünk, nagyszerűen játszottunk, remek ellenfelünk volt. Mindkét félnek gratulálok!”Bekő Balázs, a Kecskemét vezetőedzője. – De megmondom őszintén, én még ilyen tizenegyest nem láttam. Ez valami vicc! Tényleg ne haragudjatok, de ilyet? Sohasem láttam még ilyenért büntetőt, de a lelke rajta (a játékvezetőé – a szerk.), engem különösebben nem érdekel. Elvittünk egy pontot, jó.”

„Nagyon jó mérkőzést láthattunk – mondta Mátyus János, a Nyíregyháza vezetőedzője. – Rengeteget tettünk a győzelemért. Amióta a Spartacusnál vagyok, ennyi lehetőségünk talán még nem is akadt. Mindent elkövettünk, nagyszerűen játszottunk, remek ellenfelünk volt. Mindkét félnek gratulálok!”

SZAVAZÁS

Ön szerint jogosan ítéltek büntetőt a Nyíregyháza javára?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik