NB I: Felcsúton kötött ki a Balmazújváros kapós légiósa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.02. 21:05
null
Arabuli a PAFC-hoz írt alá (Fotó: pfla.hu)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport értesülései, a Puskás Akadémia FC nyerte meg a Bacsana Arabuliért folyó csatát. A grúz csatár szabadon igazolhatóként kétéves szerződést írt alá Felcsúton.

 

„Nagyszerű klubhoz, remek csapatba igazoltam, nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk. Keményen fogunk dolgozni a sikerekért, s úgy vélem, nagy dolgokat érhetünk el az együttessel. Részemről mindent meg fogok tenni az elkövetkezendő két évben, hogy ez így legyen” – mondta Arabuli a klub hivatalos honlapjának.

Az előző idényben a Balmazújvárosban futballozó 24 éves Bacsana Arabuli 29 bajnokin kilenc gólig jutott, a PAFC mellett Honvéd, a Debrecen és a Diósgyőr is szerette volna a soraiban tudni.

A Puskás Akadémiával kapcsolatos további hír, hogy két évvel meghosszabbította szerződését a szerb kapus, Braniszlav Danilovics, valamint hogy június 30-ig szóló kontraktusa lejártával távozott a gárdától a horvát Stipe Bacelic-Grgic.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A PUSKÁS AKADÉMIA FC-NÉL
Érkezők: Bacsana Arabuli (grúz, Balmazújváros), Ezekiel Isoken Henty (nigériai, Videoton – kölcsön után végleg), Kiss Tamás (Haladás), Szolnoki Roland (Videoton)
Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Bokros Szilárd (Csákvár), Csilus Ádám (Nyíregyháza Spartacus, ?), Polonkai Attila (Csákvár), Tamás Nándor (Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek:
Távozók: Stipe Bacelic-Grgic (horvát), Polonkai Attila (visszavonult), Vanczák Vilmos (visszavonult)
Kölcsönbe távozók: Ezekiel Isoken Henty (nigériai, NK Osijek – Horvátország), Madarász Márk (ZTE)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Prosser Dániel (Sepsi OSK – Románia)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik