NB I: a rutinos középhátvéd marad Pakson

R. B.R. B.
Vágólapra másolva!
2020.07.23. 16:42
null
Gévay Zsolt marad Pakson (Fotó: Tumbász Hédi)
Meghosszabbította lejáró szerződését Gévay Zsolt, az NB I-re készülő Paksi FC 32 esztendős labdarúgója – jelentette be a Tolna megyei klub a hivatalos honlapján.

Gévay Zsolt 2009 és 2012 között, valamint 2014 óta erősíti a paksiakat. A védő 205 mérkőzésen játszott az NB I-ben, míg a Paks színeiben összesen 195 tétmeccsen lépett pályára. A legutóbbi idényben 14 bajnoki és hat Magyar Kupa-találkozón kapott lehetőséget, egy gólt szerzett.

„Abszolút pozitív érzések vannak bennem mind a bajnokság végével, mind pedig a hosszabbításommal kapcsolatosan – idézi a paksifc.hu Gévay Zsoltot. Több mint tíz éve Pakson élek, így mondhatni, itthon maradtam. Szeretném, ha úgy folytatnánk a továbbiakban, ahogy nemrég abbahagytuk a szezont. Természetesen nagyon motivált vagyok, és a jövőben minél több mérkőzésen szeretnék pályára lépni, ez éltet, és erre törekszem.”

A 33. életévét novemberben betöltő futballista 2005 májusában a Videoton színeiben mutatkozott be a magyar élvonalban, majd megfordult Makón, Gyirmóton és Mezőkövesden is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik