NB I: „A Fradi teljesen más szint, megpróbáljuk a lehetetlent”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.02. 19:10
A labdarúgó NB I 11. fordulójában a tabella harmadik helyén álló Budapest Honvéd a listavezető Ferencvároshoz látogat. A kispestieket irányító Marco Rossi szerint a Fradi teljesen más szintet képvisel, mint a bajnokság többi csapata, ennek ellenére megkísérlik a „lehetetlent”, és szeretnének pontot rabolni a zöld-fehérektől. Thomas Doll, az FTC vezetőedzője elmondta, tanulniuk kell a Puskás Akadémia elleni meccsen elkövetett hibákból.



„A Ferencváros teljesen más szintet képvisel. Olyan, mintha másik bajnokságban játszanának, ami sokkal különb, sokkal erősebb annál, mint amiben mi vagyunk. Nagyon különleges mérkőzés lesz számunkra a holnapi. Úgy néz ki, hogy a zöld-fehérek az erősebbek, de addig nem vagyunk megverve, amíg nem játszottuk le a meccset. Megpróbáljuk a legjobbat kihozni magunkból, közösen küzdve azért, hogy megvalósítsuk azt, ami most lehetetlennek tűnik. Lehet, hogy jobbak, de ez is csak egy meccs, lehet a mi napunk is” – mondta a kispestieket irányító Marco Rossi a Honvéd hivatalos honlapjának.

„A Puskás Akadémia ellen elkövetett hibákból tanulnunk kell. Ahogyan korábban is mondtam, az ilyen mérkőzéseken sokkal több mozgással kell játszanunk. Ezt, illetve a rögzített szituációkat is gyakoroltuk a héten. A Honvéd ellen is szükségünk van a minél élesebb és változatosabb támadójátékra. Fontos azonban, hogy a védekezésünk Felcsúton is rendben volt. Ez biztos pont, egy-egy szoros találkozón kulcsfontosságú, hogy ne kapjunk gólt. A győzelmi sorozat megszakadása miatt nem aggódunk. Az elmúlt fordulóban mutatott teljesítménynél tudunk sokkal jobban is játszani, és erre a jobb játékra szükségünk is lesz ahhoz, hogy sikerrel vegyük a Honvéd elleni találkozót” – vélekedett Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője a fradi.hu-nak.

NB I, 11. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés Játékvezető
Október 3., szombat
18.00 DVTK–Haladás
Iványi Zoltán
18.00 DVSC–ÚjpestFarkas Ádám
18.00 Békéscsaba–MTKKarakó Ferenc
18.00 Videoton–Puskás Akadémia (Tv: M4)
Erdős József
18.00 Vasas–PaksBognár Tamás
20.30 Ferencváros–Honvéd (Tv: M4)Kassai Viktor
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik