NB I: A csapat megérdemelte ezt a sikert - José Gomes

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.19. 21:50
A labdarúgó NB I huszonötödik fordulójában a Videoton a duplázó Zé Luís vezérletével elvitte a három pontot a szürkén futballozó Újpest otthonából. José Gomes, a vendégek vezetőedzője a találkozó után elmondta, fontos három ponthoz jutottak, és ő továbbra is csak a munkájára koncentrál.

„Mentális szempontból nagyon fontos három pontot szereztünk, a csapat megérdemelte ezt a sikert – idézi José Gomes, a Videoton edzőjének nyilatkozatát a vidi.hu klubhonlap. – Jó volt látni, hogy a szurkolók teljes mellszélességgel a csapat mellett álltak, nagy szerepük volt ebben a győzelemben. Nagyon szervezett rivális ellen játszottunk, nehéz mérkőzésen nyertünk. Megmutatták a játékosok, milyen alázattal tudnak futballozni. Remélem, ez a mai siker elég motivációt ad a továbbiakra mindenkinek! Természetesen hallom, hogy mikről írnak az újságok a csapattal és velem kapcsolatban, de ezeket a dolgokat kizárom, és száz százalékban a munkámra koncentrálok. Minden napra megvannak a feladataink, amelyeket el kell végeznünk, csak ezzel foglalkozunk.”José Gomes, a Videoton edzőjének nyilatkozatát a vidi.hu klubhonlap. – Jó volt látni, hogy a szurkolók teljes mellszélességgel a csapat mellett álltak, nagy szerepük volt ebben a győzelemben. Nagyon szervezett rivális ellen játszottunk, nehéz mérkőzésen nyertünk. Megmutatták a játékosok, milyen alázattal tudnak futballozni. Remélem, ez a mai siker elég motivációt ad a továbbiakra mindenkinek! Természetesen hallom, hogy mikről írnak az újságok a csapattal és velem kapcsolatban, de ezeket a dolgokat kizárom, és száz százalékban a munkámra koncentrálok. Minden napra megvannak a feladataink, amelyeket el kell végeznünk, csak ezzel foglalkozunk.”

„Gratulálok a Videotonnak, megérdemelte a győzelmet! – mondta Nebojsa Vignjevics, az Újpest edzője. – A meccs előtt említettem, az egyik fő problémánk, hogy kevés gólt szerzünk. Korábban veszélyesebbek voltak a pontrúgásaink, és a középpályásaink gólerősebben játszottak, most ez hiányzik. A támadók között sajnos nincs annyi minőségi futballistám, amennyire szükség lenne. Zé Luis és Nikolics játéka döntő volt ma. Sajnálom a szurkolókat, mert nem ezt érdemlik. Az eredményt látva talán sokan azt gondolják, hogy szoros meccs volt, de ez nem így van, a Vidi megérdemelten nyert. Dolgozunk tovább és próbálunk eredményesebben szerepelni.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik