MTK: Vadnaira nagyobb az esély, Völgyi maradhat Pápán, Varga Debrecenben

Vágólapra másolva!
2015.02.23. 10:54
Mint beszámoltunk róla, ma éjfélig, az átigazolási időszak végéig az MTK mindenképp szeretne védőt igazolni, a debreceni Vadnai Dániel és a győri, de a hétvégén már a Lombardban játszó Völgyi Dániel kettősből előbbi megszerzésére mutatkozik nagyobb esély.

A Nemzeti Sport Online már tíz napja írt róla, hogy az MTK-nál korábbi játékosa, a debreceni Vadnai Dániel mellett a Győrben szabadlistára kerülő, de szombaton már a Lombard Pápában feltűnő Völgyi Dániel szerződtetése is szóba került balhátvéd posztra. A Nemzeti Sport hétfői számában pedig Völgyi nyilatkozott is arról, hogy bár szóban már megegyezett a Lombarddal, még befuthat egy ajánlat az MTK-tól.

A legfrissebb értesüléseink szerint azonban az MTK-nál továbbra is Vadnai az első számú kiszemelt, folynak az egyeztetések a DVSC-vel, és jó esély van az egyezségre.

A megállapodás pedig két dolgot is jelenthet: az egyik, hogy Völgyi aláír a Lombardhoz (erre néhány órán belül sor kerülhet), a másik pedig, hogy Varga József tavasszal is marad Debrecenben. A DVSC ugyanis korábban Varga Józseféhez kötötte a védekező középpályásként is bevethető Vadnai ügyét.

A jelek szerint Varga esetében a korábbi érdeklődéseket nem követték tárgyalások, vagy legalábbis megegyezés, így a válogatott futballista egyelőre nem áll újra légiósnak.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Hangya Szilveszter
(Dunaújváros), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Rodenbücher István (Vasas)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Vadnai Dániel (DVSC), Völgyi Dániel (Győri ETO)

Távozók: Rodenbücher István (Paks)
Kölcsönbe távozók: Hangya Szilveszter (Vasas), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda – meghosszabbított kölcsön)

Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: Hidvégi Sándor (Ferencváros, majd onnan Dunaújváros), Vass Patrik

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik