MTK: balhátvéd jöhet, Vadnai mellett Völgyi is szóba került

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.13. 16:26
Korábban már beszámoltunk róla, hogy az MTK labdarúgócsapata szerződtetné a középpályán és balhátvédként is bevethető Vadnai Dánielt. Ugyanakkor ha nem sikerül megállapodni a DVSC-vel, akkor a Győrből távozó Völgyi Dániel kerülhet képbe.

Azt korábban az MTK klubigazgatója, Domonyai László is elismerte, hogy a volt MTK-játékos, Vadnai Dániel szerződtetése ügyében tárgyalásokat folytatnak a DVSC-vel. Azt is jeleztük már, hogy a debreceni védekező középpályás Varga József iránt több országból is érdeklődnek, és a Lokinál szeretnék megvárni, hogy azok az egyeztetések hogyan zárulnak, mielőtt a védekező középpályásként is bevethető Vadnairól megegyeznének az MTK-val.Azt korábban az MTK klubigazgatója, Domonyai László is elismerte, hogy a volt MTK-játékos, Vadnai Dániel szerződtetése ügyében tárgyalásokat folytatnak a DVSC-vel. Azt is jeleztük már, hogy a debreceni védekező középpályás Varga József iránt több országból is érdeklődnek, és a Lokinál szeretnék megvárni, hogy azok az egyeztetések hogyan zárulnak, mielőtt a védekező középpályásként is bevethető Vadnairól megegyeznének az MTK-val.

A kék-fehérek elsősorban balhátvédként számolnának Vadnaival, mivel a poszton ősszel szereplő Hidvégi Sándor Dunaújvárosba szerződött. Ugyanakkor Vadnai mellett szóba került már a Győri ETO-nál szabadlistára kerülő Völgyi Dániel is.

Minden valószínűség szerint tehát egy V betűs, Dániel keresztnevű balhátvéd fog érkezni az MTK-hoz, de hogy Győrből vagy Debrecenből, az még kérdéses.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ MTK BUDAPESTNÉL
Érkezők:
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Hangya Szilveszter
(Dunaújváros), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda), Rodenbücher István (Vasas)
Az utánpótlásból felkerültek:
Kiszemeltek: Vadnai Dániel (DVSC), Völgyi Dániel (Győri ETO)
Távozók: Rodenbücher István (Paks)
Kölcsönbe távozók: Hangya Szilveszter (Vasas), Myke Bouard Ramos (brazil, Kisvárda – meghosszabbított kölcsön)
Kölcsönbe távozhat: Vass Patrik
(?)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Hidvégi Sándor (Ferencváros, majd onnan Dunaújváros)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik