MTK: Kanta megsérült, elhagyta az edzőtábort

K. T. I.K. T. I.
Vágólapra másolva!
2020.07.24. 19:03
null
Kanta József megsérült (Fotó: Dömötör Csaba, NS-archív)
Kanta József már szerdán elhagyta a labdarúgó NB I következő idényére készülő MTK Budapest edzőtáborát – jelentette a klub hivatalos honlapja. A rutinos középpályás térdsérülés miatt utazott haza idő előtt. Többhetes kihagyás vár rá.

 

Az mtkbudapest.hu beszámolója szerint a 36 éves labdarúgó már szerdán átesett az MR-vizsgálaton, az eredmények alapján pedig pénteken úgy döntöttek a klubnál, hogy konzervatív kezelés vár majd Kantára.

Béres György professzor bevonásával kielemeztük a helyzetet. A diagnózisok alapján Kanta József egy szerencsétlen ütközést követően térdízületi zúzódásokat szenvedett, így a következő hetekben sajnos nem lesz bevethető – idézik Dreissiger Imre csapatorvost. – A konzílium a játékossal egyeztetve első körben a konzervatív kezelést választotta. Friss térdsérülés esetében nehéz minden kétséget kizáróan megállapítani a probléma mértékét, így egy hét múlva ismét kiértékeljük a helyzetet. Bízunk abban, hogy a játékos jól reagál majd a gyógytornára és az előírt kezelésekre."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik