MK: tovább tart az N'Gog-show, ötig jutott a Budaörs ellen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.03. 19:51
null
David N'Gog összesen ötször vette be a budaörsiek kapuját (Fotó: Tumbász Hédi)
A Honvéd bejutott a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjébe, az idegenbeli 2–1-es sikere után ugyanis otthon 4–2-re ismét megverte a másodosztályú Budaörsöt.

 

A két csapat előző mérkőzésén a Honvéd pocsék első félidei játéka ellenére (emberelőnyben) fordítani tudott és 2–1-re nyert, igaz ehhez az is kellett, hogy Stieber András büntetőt rontson a budaörsieknél.

A visszavágó kevésbé alakult izgalmasan, az odavágót csereként beállva két góljával eldöntő David N'Gog már a 3. percben betalált közelről, majd Mezgrani centerezését Holender értékesítette az első fél óra végéhez közeledve.

Még mindig az első félidőben jártunk, amikor Heffler Tibor beadásából N'Gog a kapu jobb oldalába fejelt, majd az 51. percben a párharcban az ötödik gólját is megszerezte: 16 méterről lőtt a jobb alsóba (4–0).

A második félidő derekán Sajbán Miklós, majd a végjátékban Fejős Áron is betalált, aki így keretbe zárta a párharcot, más kérdés, hogy a két találata között N'Goggal gyakorlatilag semmit sem tudtak kezdeni a budaörsiek (4–2).

MAGYAR KUPA
NEGYEDDÖNTŐ,VISSZAVÁGÓK
BP. HONVÉD–BUDAÖRS (II.) 4–2 (3–0)
Hidegkuti Nándor Stadion
, 1312 néző. Vezette: Bogár Gergő (Berettyán Péter, Szert Balázs)
HONVÉD: Horváth A. – Batik, Kamber, Kálnoki-Kis – Mezgrani, Nagy G. (Banó-Szabó, a szünetben), Heffler T., Gazdag, Uzoma – N'Gog (Tischler, 59.), Holender (Májer, a szünetben). Vezetőedző: Supka Attila
BUDAÖRS: Kemenes – Gyurácz, Tányéros, Fényes, Medgyes (Végh, a szünetben) – Sajbán Miklós – Menyhárt, Lengyel, Stieber A. (Deli, 62.), Csiki (Marques-Ariosa, a szünetben) – Fejős. Vezetőedző: Bognár György
Gólszerző: N´Gog (1–0) a 3., Holender (2–0) a 28., N'Gog (3–0) a 43., N'Gog (4–0) az 50., Sajbán Miklós (4–1) a 66., Fejős (4–2) a 88. percben
MESTERMÉRLEG
Supka Attila
: – A kezdés után megszerzett vezető gól jelentősen befolyásolta a mérkőzés képét. Fontos volt, hogy az előző heti bajnoki és a következő, a Mol Vidi elleni találkozó között jól sikerüljön ez a meccs, és természetesen nagyon örülünk, hogy bekerültünk a Magyar Kupa legjobb négy csapata közé. Az első félidőben időnként kimondottan jól játszottunk, akkor el is dőlt a továbbjutás kérdése.
Bognár György: – Az első mérkőzésen két góllal is nyerhettünk volna, ezúttal viszont a Honvéd egyértelműen jobb volt. Futásban és gondolkodásban sem tudtuk felvenni versenyt riválisunkkal. Ezzel együtt a mi klubunk sohasem jutott el ilyen messzire a Magyar Kupában, de a jövőben meg kell gondolnunk, érdemes-e ennyi energiát fektetnünk ebbe a sorozatba.
Továbbjutott: a Bp. Honvéd, két győzelemmel, 6–3-as összesítéssel

Mol Vidi FC–Ferencváros 2–0(Nikolov 58., Milanov 82.)
Továbbjutott:aMol Vidi FC, két győzelemmel, 4–1-esösszesítéssel

A MÉRKŐZÉSRŐL BŐVEBBEN ITT OLVASHAT!

KORÁBBAN
Soroksár SC (NB II)–Puskás Akadémia FC 1–1 – 11-esekkel 5–4 (Lőrinczy 82., ill. Arabuli 27.)
Továbbjutott: a Soroksár, 2–2-es összesítéssel, tizenegyesekkel.

KEDDEN
Mezőkövesd–Debreceni VSC 1–2 (Drazsics 45., ill. Takács T. 61., Csősz 87.)
Továbbjutott: a Debreceni VSC, két győzelemmel, 3–1-es összesítéssel

ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
ÁPRILIS 16–17.
Budapest Honvéd–Soroksár (NB II)
Mol Vidi FC–DVSC

VI
SSZAVÁGÓK
ÁPRILIS 23–24.
Soroksár (NB II)–Budapest Honvéd
DVSC–Mol Vidi FC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik