MK: Nem futballoztak le annyira minket, mint tervezték – Lipcsei

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.17. 20:43
A Magyar Kupa elődöntőjének második mérkőzésén a Budapest Honvéd az NB II-es Soroksárt fogadta a párharc első felvonásán. Az élvonalbeli csapat sokáig nem talált fogást ellenfelén, ráadásul amikor végre a második félidőben megszerezte a vezetést, a Soroksár nem adta fel, és sikerült az egyenlítés. Végül az utolsó percekben csak kicsikarta a győzelmet a Honvéd, de nyugodt nem maradhat a visszavágó előtt. A mérkőzés után így értékeltek a vezetőedzők.

A Soroksár vezetőedzője, Lipcsei Péter először is gratulált az ellenfélnek a győzelméhez.Lipcsei Péter először is gratulált az ellenfélnek a győzelméhez.

„De a játékosaimnak is, hiszen maradéktalanul betartották, amit kértünk. Tudtuk, hogy nehéz lesz és a Honvéd be fog nyomni a kapu elé, de szervezetten mindent megtettek a játékosok azért, hogy ne valljunk szégyent. Megdicsértem őket, mert annyira nem futballoztak le minket, mint ahogy eltervezték. Most sem mi vagyunk az esélyesek.”

A Honvéd trénere, Supka Attila szerint nehéz meccset játszottak.

„De tudtuk előre, hogy így lesz. Felhívtuk a játékosok figyelmét, hogy fontos a koncentráció, mert masszív csapattal találkozunk. Rutinos futballisták alkotják a Soroksárt, jól megszervezték a védekezésüket. Nehezen tudtuk megbontani, mert lassan járattuk a labdát. Aztán szokásunkhoz híven megint belehibáztunk, ahogy a Vidi és a Debrecen ellen is. Bízom abban, hogy a következő mérkőzésen nagyobb iramban és odafigyeléssel meglehet a továbbjutás.”

„Óóó, Kispest Honvéd” – az ultrák letették voksukat a névváltoztatás mellett?

„A Fradival két győztes döntőt játszottam, remélem, most jön a harmadik”

MAGYAR KUPA
ELŐDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK
BUDAPEST HONVÉD–SOROKSÁR2–1 (0–0)
Budapest,
Új Hidegkuti Nándor Stadion,1929néző.V:Iványi Zoltán
HONVÉD:Horváth A. – Batik, Kamber, Kálnoki-Kis – Mezgrani (Lovric, a szünetben), Nagy G., Heffler T., Ben Hatira (Danilo, a szünetben), Uzoma – N'Gog (Tischler, 69.), Holender.Vezetőedző:Supka Attila
SOROKSÁR:Kovács Dániel – Molnár, Gárdos (Orosz, 67.), Gyömbér, Bor – Huszák, Tamási (Csernik, 67.) – Kundrák (Korozmán, 81.), Derekas, Lőrinczy – Erdélyi.Vezetőedző:Lipcsei Péter
Gólszerző:
Holender (57.), Kálnoki-Kis (87.), ill. Gyömbér (76.)

A meccs részleteit és összefoglalóját ide kattintva lehet megismerni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik