nemzetisport.hu 2017.04.07 15:50 Frissítve: 2017.04.07 16:05

Magyar Kupa: balhé az öltözőfolyosón, Diarrát eltiltották

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a Ferencvárost és a DVTK-t egyaránt pénzbüntetéssel sújtotta a két csapat Magyar Kupa-párharca után. Emellett a bizottság a legutóbbi ülésén egy edzőt és egy játékost is eltiltott az MK-negyeddöntőket követően.

 

Mint megírtuk, a Vasas–Újpest MK-visszavágó lefújása után Souleymane Diarra és Felix Burmeister között történt egy kisebb összetűzés az öltözőfolyosó elején, ez pedig a játékvezetői jelentésbe is bekerült, hiszen az újpesti középpályásnak a határozat szerint ki kell hagynia a következő MK-meccsét.

Érdekesség, hogy Burmeister egy korábbi, eltiltást eredményező esetnél is főszerepet kapott: a Vasas–Haladás mérkőzésen Halmosi Péter őt köpte le a találkozó hajrájában, amiért a szombathelyi játékos hárommérkőzéses eltiltást kapott. 

Diarra tavasszal már a bajnokságban is kapott eltiltást, a 20. fordulóban a Videoton elleni meccsen Solymosi Péterre akadt ki, amit követően a két NB I-es mérkőzést ki kellett hagynia.

Az Újpest középpályása mellett Ulviczki Attila, a Szolnok segédedzője is eltiltást kapott, így két soron következő kupamérkőzésen nem lehet majd ott a kispadon, miután a Mezőkövesd ellen a technikai zónát elhagyta, és a játéktéren a játékvezető ítélete ellen sportszerűtlen módon tiltakozott.

2019.06.14 19:22:49

Labdarúgó NB I PIETSCH TIBOR

Hiányérzet van benne, de büszke rá, hogy a klubtörténet egyik legsikeresebb edzőjévé vált.

2019.06.15 17:10:10

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Isael az első félidőben, Szihnyevics a fordulás után talált be a szlovén csapat ellen.

2019.06.15 08:10:14

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

Both Józseffel vendégeskedtünk a volt szövetségi kapitánynál, akinek sportszerű levelet írt a korábbi rivális Ferencváros.

2019.06.14 21:38:01

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Élnek idősödő labdabolondok, akik hiszik, ha Varga nem lép le, ha Albert nem sérül meg – pontosan ma ötven éve –, futballunk históriája másképp alakul. Úgy vélem, a lényegi tendenciákra nézve nemigen alakult volna másképp.