KTE: Csak azt halljuk, mennyire jó a DVTK, de mi meg akarjuk verni - Bori

Vágólapra másolva!
2012.03.02. 09:51
A labdarúgó NB I első tavaszi fordulójában vasárnap a Kecskemét a Diósgyőrt fogadja. Bori Gábor, a hazaiak középpályása elmondta, nagyon elszántan lépnek majd pályára a DVTK ellen.

„Csak azt hallottuk folyamatosan, hogy mennyire jó csapat a DVTK és milyen jól erősített, mennyire rendben van ott minden. Ez biztosan így is van, a szezon további részében lehetnek is jók, de mi meg akarjuk verni őket. Azt szeretném folytatni, amit az őszi utolsó meccseken mutattam, azaz gólokat lőttem és gólpasszokat adtam: így kezdtem az MTK ellen is, ez tartson ki egész tavasszal" – nyilatkozta a kecskemetite.hu-nak Bori Gábor.

„Az a jó ha minden csapatnak van egy célja. Akik a tabella első felében tanyáznak, nyilván a minél jobb helyezésért, akár a dobogóért küzdenének. Mi előkelő helyen állunk és előre tekinthetünk, minél eredményesebbek akarunk lenni. Hiszünk a jó szereplésben, és abban, hogy a tabellán feljebb kerülhetünk. Ez a kitűzött cél a tavaszra, ennek szellemében fogunk futballozni a Diósgyőr ellen is, amelyet ugyanakkor jó csapatnak tartunk" – idézi a meccs kapcsán a hazaiak szakmai igazgatóját, Török Lászlót a KTE honlapja. A vendégeket irányító Benczés Miklós arról beszélt, nincsenek jó emlékeik a Kecskemétről.

„Kellemetlen emlékeink vannak a hazai vereség miatt a KTE-vel kapcsolatban, és a helyezése is azt mutatja, hogy jó csapatról van szó, amely évek óta bizonyítja is ezt az NB I-ben. Biztosan sokan elkísérnek minket Miskolcról, őket is szeretnénk kiszolgálni. A kitűzött céljaink megvalósításához pontra vagy pontokra van szükségünk, ennek megfelelően lépünk pályára. A két város között számomra személyes kapcsot jelent két korábbi miskolci munkatársam, Sallói István és Hajba Ferenc is" – fogalmazott Benczés.

Ami a várható hangulatot illeti: a KTE honlapja már korábban beszámolt róla, hogy óriási érdeklődés előzi meg a DVTK elleni összecsapást, amelyet március 4-én vasárnap 16.00 órától rendeznek meg. A miskolci szurkolók már szerda délelőttig elkapkodták a számukra biztosított hatszáz jegyet, így a DVTK klubvezetése újabb belépőket igényelt a mérkőzésre; a vendégdrukkerek egyébként a meccs helyszínén is vásárolhatnak majd belépőket.

A kecskemétiek számára is megkezdődött már a jegyek árusítása: ezúttal is a Szil-Coop bevásárlóközpont újságos standjánál, valamint a KTE-székház portáján lehet megvásárolni a mérkőzésre szóló belépőt és a tavaszi bérleteket is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik