Kép: csodálatos gesztus – így búcsúztak a dánok Bódogtól

Vágólapra másolva!
2017.03.13. 07:22
Mint ismert, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hétfőn mutatja be hivatalosan is Bódog Tamást, a csapat új vezetőedzőjét. A szakembert elbúcsúztatták Dániában.

Az ötszörös magyar válogatott korábbi hátvéd a dán Bröndby másodedzői munkáját hagyja ott a Diósgyőr kedvéért, s mivel az együttes épp vasárnap este játszott bajnokit, az összecsapás után a gárda játékosai, valamint a szurkolók elbúcsúztatták a Magyarországra visszatérő Bódog Tamást.Bódog Tamást.

A Bröndby 2–0-ra legyőzte a Horsenset – Kalmár Zsolt kezdő volt, ráadásul gólpasszt adott –, így a dánok nagyszerű hangulatban köszönhették meg Bódog eddigi munkáját a klubnál.

Bódog Tamást elbúcsúztatták a Bröndby szurkolói


„Csodálatos időszakot töltöttem a Bröndbynél – fogalmazott Bódog. – Nagyon élveztem minden itt töltött percet, csak a legjobbakat kívánhatom a csapatnak, a szurkolóknak, remélem, a jövőben még összehoz minket a sors. Győzelemmel búcsúzom, szebb nem is lehetett volna ez az este, a srácokkal a mérkőzés után az öltözőben énekeltünk, ünnepeltünk.”

„Ami a jövőmet illeti, jó érzésekkel vágok neki a diósgyőri kalandnak. Remélem, hogy a Bröndbynél tapasztalt felfogást, filozófiát az új csapatomnál képes leszek eredményesen alkalmazni, s az ottani légkört megváltoztatni.”

Bódog Tamást ma 15.30-kor mutatja be a Diósgyőr sajtótájékoztató keretében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik