Jótékonyság: a Videoton holnap játszik a Devecser SE-vel

Vágólapra másolva!
2010.10.12. 15:38
A Videoton FC már a múlt héten bejelentette, hogy jótékonysági mérkőzést szerveznek a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak megsegítésére. A székesfehérváriak holnap lépnek pályára Veszprémben a katasztrófában érintett Devecser csapata ellen.

„A Videoton FC az elsők között döntött arról, hogy a károsultak megsegítésére jótékonysági mérkőzést játszik, mégpedig az érintett Devecser SE együttesével. A mérkőzés időpontja október 13., szerda, 15.30 óra, helyszíne pedig a veszprémi Városi Stadion. Klubunk kezdeményezéséhez csatlakozott a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Nike Magyarország, a Sport&Media Kft. és a VT Transmann Kft. is" – olvasható a Videoton honlapján megjelent közlemény.

A jótékonysági mérkőzésre 1000 Ft-ért lehet belépőt váltani. A Videoton a teljes jegybevétellel a devecseri károsultakat segíti.

A devecseriekkel kapcsolatos hír, hogy a magyar labdarúgó-válogatott tagjai által dedikált mezt bocsátanak árverésre, amelyre a devecserse@gmail.com  e-mail címen lehet licitálni. Az árverés a San Marino elleni mérkőzésen indult, és október 22-én 21 óráig tart. A licit akkor érvényes, ha az ajánlattevő által mellékelt elérhetőségen visszaigazolják azt. Az árverés állását folyamatosan nyomon követhetik az indexveszprém.hu oldalon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik