Honvéd: Eppel és Lanzafame nem utazott el Milánóba

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.06.19. 10:58
Eppel Márton és Davide Lanzafame nélkül utazott el kedd hajnalban Milánóba a Honvéd labdarúgócsapata, hogy szerdán megmérkőzzön az ott edzőtáborozó kínai klubbal, a Csiangszu Szuninggal.

A két futballista itthon maradását már hétfői cikkünkben valószínűsítettük; információink szerint Davide Lanzafame iránt a Videoton érdeklődik, Eppel Mártont pedig egy kazahsztáni csapat csábítja.hétfői cikkünkben valószínűsítettük; információink szerint Davide Lanzafame iránt a Videoton érdeklődik, Eppel Mártont pedig egy kazahsztáni csapat csábítja.

A kispestiek hivatalos indoklása szerint Eppel még a nyári pihenőjét tölti, míg Lanzafamét kisebb sérülés hátráltatja, ezért nem utaztak el.

„Nagyon rövid volt a szünet, a játékosoknak nem is volt idejük megfelelően kipihenni magukat, így a fizikai állapotukból nem veszítettek semmit – idézi a klubhonlap Supka Attila vezetőedzőt. – Múlt kedden kezdtük el a tréningeket napi egy edzéssel, de néhány játékos extra pihenőt kapott, így csak most lesz teljes a csapat.”

A szakmai stáb erre a hétre már mindenképpen szeretett volna edzőmeccset beiktatni a programba, igaz, szombatra, de nem akartak nemet mondani a váratlanul kínálkozó ajánlatra – a kínai bajnokság negyedik helyezettjével játszhatnak.

„Hasznos lesz a mérkőzés, mert meg tudjuk nézni a próbajátékosokat is, ráadásul nem egy másod- vagy harmadosztályú, hanem komoly nívón futballozó csapattal szemben lépünk pályára” – tette hozzá Supka, aki egy bosnyák és egy magyar futballistát is szemügyre vehet a találkozón.

A Honvéd 19 fős kerettel utazott Milánóba. A szerdai meccsen a két nyári igazolás, Eke Uzoma és Holdampf Gergő is pályára léphet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik