Honvéd: a Fradi is figyeli, de nyárig Norvégiába megy a védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.08. 09:23
A Nemzeti Sport Online már tegnap jelezte, hogy a Honvédtól távozó szenegáli Souleymana Tandia a norvég harmadosztályban folytathatja a pályafutását – a játékos azóta meg is egyezett a Valdres csapatával.

Az AFCK menedzseriroda részéről Kovács Bálint arról tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t, hogy a Honvédtól Souleymana Tandia megállapodott a norvég Valdresszel – négy hónapig a harmadosztályú csapat futballistája lesz. Kovács Bálint azt is elmondta, hogy a védő teljesítményét három klub, a Ferencváros, a norvég Rosenborg és a dán Viborg is figyelemmel követi, így jó eséllyel nyártól újra magasabb osztályban szerepelhet.

Ez a mostani szerződés összefügghet azzal, hogy a játékosnak még jogi vitája van volt klubjával, a Honvéddal, ami miatt egy magasabb osztályban szereplő csapat aligha szerződne vele hosszú távra. Mint azt a Nemzeti Sport Online korábban megírta, Tandia perben áll a kispesti klubbal, de van esély a peren kívüli egyezségre, addig pedig a FIFA ideiglenes engedélyével futballozhat. És ha majd ez az ügy lezárul, akkor nyáron már hosszú távú megállapodást is köthet a fent említett kérők valamelyikével, vagy akár más klubbal is.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik