HLSZ: bajnoki meccs 36 fokban, levelet írtak az MLSZ-nek

Vágólapra másolva!
2015.07.23. 11:14
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) a játékosok kérésére levelet írt a Magyar Labdarúgó-szövetségnek, hogy a tikkasztó hőségre való tekintettel módosítsa az NB I második fordulójában rendezendő Budapest Honvéd–MTK mérkőzés kezdési időpontját.

A két fővárosi csapat találkozóját eredetileg szombat 18 órától rendezték volna, de a 2018-as világbajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolása miatt az M4 kérésére az összecsapás két és fél órával korábban kezdődik.a 2018-as világbajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolása miatt az M4 kérésére az összecsapás két és fél órával korábban kezdődik.

A döntéssel kapcsolatban Kemenes Szabolcs, a Budapest Honvéd kapusa a Facebook-oldalán már korábban kifejezte nemtetszését, most pedig a játékosok kérésére a HLSZ levéllel fordult az MLSZ versenyigazgatójához, Barczi Róberthez, hogy változtassák meg a mérkőzés időpontját.

Az előrejelzések szerint szombat délután 36 fokos hőségre lehet számítani, ami nem csupán a meccs színvonalát befolyásolhatja, de a futballisták egészségére is ártalmas.

LABDARÚGÓ NB I, 2. FORDULÓ
Időpont Mérkőzés (Tv) Játékvezető
Július 25., szombat
15.30 Bp. Honvéd–MTK (Tv: M4) Kassai Viktor
18.00 Videoton FC–Haladás Solymosi Péter
18.00 Paksi FC–Békéscsaba
Erdős József
20.30 Vasas–Újpest FC (Tv: M4) Vad II István
Július 26., vasárnap
18.00 DVSC-Teva–Puskás Akadémia
Bognár Tamás
18.00 FTC–DVTK (Tv: M4)Farkas Ádám
A bajnokság állását itt tekintheti meg!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik