NB I: Kemenes dilettáns MLSZ-döntnököt emleget

Vágólapra másolva!
2015.07.22. 20:41
Kemenes Szabolcs finoman fogalmazva nem tartja szerencsésnek, hogy szombaton 15.30-kor kezdődik az MTK elleni hazai bajnokijuk. A Bp. Honvéd labdarúgócsapatának kapusa a Facebook-oldalán osztotta meg véleményét ezzel, no meg Bobál Gergely wolfsburgi kölcsönszerződésével kapcsolatban.

Íme, Kemenes Szabolcs szerda esti Facebook-bejegyzése:

„Ma a szombati, MTK elleni meccs időpontjában edzettünk (15.30).
Csak annyit szeretnék kérni, hogy az a nyilván dilettáns MLSZ-döntnök, aki rábólintott erre, hogy az mennyire isteni élmény lesz a játékosoknak, a szurkolóknak JÚLIUSBAN, 40 fokban meccset játszani délután fél 4-kor, hogy legyen kedves, és jöjjön ki a meccsre, élvezze a tűző napon a Kanyarban az Ultráink „vendégszeretetét” vagy csak üljön a kapum mellé egy kis széken 90 percig! Utána több ilyen „okos” döntést nem fog hozni, az biztos!!

De hogy legyen egy jó hír is mára, sok sikert Bobál Gerinek a Wolfsburgnál!!! Azt hiszem, azért ez nagyon komoly elismerés – már csak a kölcsönadás is –, arról nem is beszélve, ha jövőre végleg megvennék! :)
CSAK!!!”

Ha valaki hűvösebb körülmények között szeretné megnézni a Honvéd–MTK mérkőzést, megteheti, hiszen az M4 élőben közvetíti.

SZAVAZÁS

Egyetért Kemenes Szabolcs kirohanásával?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik