Haladás: Radót valóban viheti a Vidi, Némethért is van ajánlat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.03. 12:44
Radó Andrással kapcsolatban a Nemzeti Sport Online már májusban arról számolt be, hogy a Ferencváros mellett a Videoton is szeretné megszerezni. Most más forrás is megerősítette, hogy a fehérváriak nem mondtak le Radóról, akinek a szerződtetése már az előző szezonban is szóba került a Fejér megyeieknél.

Radó Andrást és Németh Máriót is vinnék. Mindkét futballistáért írásos ajánlat érkezett, a tulajdonosok döntenek értékesítésükről – írja a Haladás hivatalos honlapja.

A vasi klub a rangado.hu értesüléseire hivatkozva közölte a hírt. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője annyit megerősített, hogy mindkét labdarúgóért kaptak már ajánlatot, de klubneveket és összegeket nem említett, vagyis azt az értesülést nem erősítette meg, hogy Radót hatszázezer euróért szerződtetné a Videoton.

Radóval kapcsolatban a szombathelyiek a nyáron egyszer már közölték, hogy a Ferencvárostól konkrét ajánlatot kaptak, de egyezség végül nem született a felek között. A Fradi elnöke, Kubatov Gábor később úgy nyilatkozott, hogy még választ sem kaptak az ajánlatukra a szombathelyiektől.

A Nemzeti Sport Online már májusban úgy értesült, hogy a Fradi mellett Radó iránt a Videoton is komolyan érdeklődik. A mostani hírek megerősítik, hogy Fehérváron nem mondtak le a támadóról.

A középpályás Németh Márióval kapcsolatban pedig korábban az Újpest és a DVTK érdeklődéséről számoltunk be (utóbbi klub már januárban szerette volna szerződtetni).

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL
Érkezők: Jagodics Márk (Ajka – kölcsönből vissza?), Nagy Olivér (Paks), Városi Viktor (PMFC), Zamostny Balázs (Újpest, kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Bosnjak Predrag(Ferencváros), Guzmics Richárd (?), Gyurján Bence (DVSC-Teva ?), Halmai Ramon (MTK), Hrepka Ádám (MTK), Jagodics Márk (kölcsönbe?), Nagy I Gábor (Újpest), Radó András (?), Németh Márió (?), Simon Ádám (Palermo – Olaszország, kölcsönből vissza?), Tóth Péter (Pinkafeld – Ausztria)
Kiszemeltek: Balajti Ádám (DVSC-Teva), Takács Péter (Mezőkövesd-Zsóry)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik