Haladás: itthon Fradi, Vidi versenyfutás várható Radóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.21. 10:51
null
Radó András (jobbra) lehet a nyári átigazolási időszak egyik legkeresettebb NB I-es játékosa (Fotó: Grnák László)
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a nyári hazai átigazolási piac egyik legkeresettebb játékosa a Haladás támadója, Radó András lesz, aki hiába hosszabbított a télen szerződést 2016-ig a szombathelyiekkel, a következő szezont várhatóan már másik csapatban kezdi.

 

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Magyarországról a Videoton és a Ferencváros lenne hajlandó nagyobb összeget áldozni a 20 éves Radó Andrásért, akinek az értékét 600 ezer euróra becsüli a transfermarkt.de.

Egyik klub érdeklődése sem új keletű, hiszen már korábban is szóba került náluk a játékos megszerzése. Az FTC elnöke, Kubatov Gábor is állást foglalt már a Facebookon Radó ügyében, de decemberben még túl soknak tartotta a hétszázezer euró körüli kivásárlási árat.

Más kérdés, hogy Radó továbbra is légióskodásban gondolkodik.

„Radó András esetében továbbra is elsősorban külföldi folytatásban gondolkodunk. Korábban érkezett már konkrét ajánlat is érte, és elnézve a kiemelkedő tavaszi teljesítményét, nyáron is jöhet megkeresés. Amennyiben viszont a külföldi szerződés nem jön össze, úgy például egy Ferencváros is abszolút előrelépést jelentene számára" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online érdeklődésére a játékost képviselő menedzser, Filipovics Vladan.

Ebből az is következik, hogy – bár a csakfoci.hu híre szerint már folynak az egyeztetések a Ferencváros és a Haladás között – az ügy várhatóan még sokáig elhúzódik, Radó megvárja, milyen külföldi lehetőségei lesznek.

HALADÁS: A FRADI AJÁNLATOT TETT

„Radóért hivatalosan bejelentkezett a Ferencváros, és konkrét vételi ajánlatot is tett – nyilatkozta klubja honlapjának Tóth Miklós, a Haladás ügyvezető igazgatója. – Tárgyalunk a fővárosiakkal, egyelőre ennél többet nem mondhatok. Radó iránt egyébként belföldről és külföldről is van érdeklődés, de hivatalos ajánlat csak az FTC-től érkezett."

„Élő szerződésű játékosaink közül még Bosnjakot vinnék, itthonról és külföldről is érdeklődnek iránta, van közte komoly ajánlat is – ez egy magyar együttestől érkezett” – fogalmazott Tóth, aki csapatnevet nem említett, de könnyen lehet, hogy mindkét játékosért a Ferencváros tett ajánlatot, hiszen a Fradi a védelembe is szeretne erősíteni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik