HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.06.19 07:47 Frissítve: 2015.03.02 01:19

Újpest: Gyurcsó, Szabó János és Németh Márió is kiszemelt

Az újpestiek szerb vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics nem titkolta, hogy elsősorban azonnal bevethető, fiatal magyar labdarúgókkal – öt-hat játékos érkezését tervezik – akarja a nyáron megerősíteni az egyelőre foghíjas keretet. Úgy tudni, Gyurcsó Ádám, a Videoton szélsője – ő már tavaly ilyenkor is erősen képben volt –, Szabó János, a Paks balbekkje és Németh Márió, a Haladás fiatal középpályása is a szerb vezetőedző kívánságlistáján van.

HIRDETÉS

 

A tizenkét elküldött légiós és a két kölcsönadásra váró magyar labdarúgó, Lázár Bence és Zamostny Balázs mellett egyelőre csupán két próbajátékos érkezett a Megyeri útra, a 23 éves belga középpályás, Jérémy Serwy és a 21 esztendős brazil hátvéd, Laércio Cordeiro de Morais. A hétfői nagytakarítást követően a felkészülés első edzésein mindössze tizennégyen szaladgáltak a hátsó füvesen.

A játékosok szerdán egy edzésen vettek rész, a többiektől külön csoportban készült Lázár és Zamostny, valamint a spanyol José María Antón és Juanan, akiket megfelelő ajánlat esetén ugyancsak szívesen eladna a klub.

A továbbiakban napi két tréninggel folytatódik a program, majd június 30. és július 6. között Belgiumban edzőtáborozik az együttes.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Távozott/távozhat:  Jarmo Ahjupera (észt, ?), José María Antón (spanyol, ?), Juanan (spanyol, ?), Nebojsa Koszovics (montenegrói, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Lázár Bence (?), Simon Ligot (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Jean-Marc Makusu Mundele (kongói, ?,) Bojan Mihajlovics (szerb, ?), Pierre-Yves Ngawa (belga, Standard Liege – Belgium, kölcsönből vissza), Nikolas Proesmans (belga,?), Lansana Sagna (szenegáli, ?), Hisham Abdallah Said (kenyai, ?), El Hadji Badiane Sidibe (szenegáli, ?), Zamostny Balázs (?)
Kiszemeltek: Balázs Benjámin (Kaposvári Rákóczi), Gyurcsó Ádám (Videoton), Lencse László (Puskás Akadémia), Tortol Lumanza Lembi (belga, Standard Liege), Németh Márió (Haladás), Simon Attila (MVM-Paks), Szabó János (MVM-Paks), Jérémy Serwy (belga, Borussia Dortmund II), Laércio Cordeiro de Morais (brazil, ?)

 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.13 22:04:30

Labdarúgó NB I THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Megerősítették az izomzatot, hogy átvegye a szalagok szerepét.

2018.11.13 12:04:43

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Rózsa Dániel 2016-ban Djuricin 11-esét is kifogta. A Vidi mintha nem ugyanaz a csapat lenne a kupameccsek után.

2018.11.12 10:25:38

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A Vidi-edző szerint az alapemberek hiánya nem lehet kifogás. A 14. forduló mestermérlegei.

2018.11.12 00:49:01

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Szurkoljunk azért, hogy a Vidi tavasszal is érezze a kettős terhelést.

2018.11.11 12:28:14

Labdarúgó NB I DOROS LÁSZLÓ

Ismét botlott az európai kupamérkőzés után a bajnok, most Mezőkövesden hagyta ott mindhárom pontot.

HIRDETÉS
HIRDETÉS