Haladás: Radónak vasárnap elérkezhet a visszatérés ideje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.30. 14:33
Ha minden a tervek szerint alakul, a Lombard Pápa elleni vasárnapi bajnokin ismét pályára léphet Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás korosztályos válogatott támadója, aki augusztus óta térdsérüléssel bajlódott.

A 21 éves játékoson Münchenben elvégzett orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy két helyen is beszakadt a bal belső térdszalagja. A német specialista a múlt hétre visszarendelte Radót, a különböző kezelések hatására pedig a játékos kedden már csapattársaival közösen készülhetett.

„Sokat segített a múlt heti müncheni kezelés, gyakorlatilag az ott töltött négy napot végig Fehér József, az 1860 München egyik masszőrjénekrendelőjében töltöttem – mondta Radó András a haladas.hu-nak. – Futóedzéseket végeztem, bicikliztem, erősítettem és elektroterápiás kezeléseket is kaptam. Noha a fájdalom nem múlt el teljesen, rengeteget javult a térdem, abban maradtam Fehér úrral, hogy nem kell már visszamennem kontrollra, kedden elkezdhetem az edzéseket. Kicsit óvatosabban ugyan, de nyugodtan terhelhetem a lábamat, ugyanazokat a gyakorlatokat végezhetem, mint a csapattársaim. Remélem, hogy nem lesz gond. Abban maradtam Artner Tamással, a Pápa ellen leülök a kispadra, és ha úgy alakul, húsz-harminc percre beszállok. Nagyon hiányzik már a játék, de a sok kihagyás miatt az erőnlétem még biztosan nem lesz az igazi.”

A szombathelyi együttes vasárnap 18.30 órától a Lombard Pápát fogadja az NB I tizedik fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik