Haladás: az ügyvezető elismerte, ajánlatot tettek Guzmicsnak

Vágólapra másolva!
2019.01.17. 17:01
Tóth Miklós, az NB I-ben szereplő Haladás ügyvezető igazgatója elárulta, hogy a klub megkereste a magyar válogatott Guzmics Richárdot.

Mint megírtuk, a 27-szeres válogatott Guzmics Richárdnak decemberben lejárt a szerződése a kínai másodosztályú Jenpien Funde együttesénél, így szabadon igazolható játékosként dönthet arról, hol folytatja pályafutását.szabadon igazolható játékosként dönthet arról, hol folytatja pályafutását.

Paunoch Péter, Guzmics ügynöke akkor elmondta, „nem Magyarország az elsődleges opció, de az NB I is szóba jöhet, nincs kizárva ez a lehetőség sem”.

Tóth Miklós, a szombathelyiek ügyvezető igazgatója csütörtökön Saláta Kornél szerződtetése kapcsán árulta el, hogy a Haladás megkereste Guzmicsot, sőt, ajánlatot is tett a 31 éves védőnek.

„Valóban így van, tettünk ajánlatot Guzmicsnak, várunk a válaszára.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A HALADÁSNÁL**
Érkezők: Holdampf Gergő (Budapest Honvéd, szabadon igazolhatóként), Saláta Kornél (szlovákiai, Slovan Bratislava – Szlovákia, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Rui Pedro Couto Ramalho (portugál, Ferencváros), Guzmics Richárd (magyar, Jenpien Funde, Kína – szabadon igazolhatóként)
Távozók: Emil Lyng (dán, Valur Reykjavík, Izland – szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe távozók:
Kovalovszki Máté (Mosonmagyaróvár), Pinte Patrik (Komáromi FC/KFC Komárno – Szlovákia)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Vít Benes (cseh, Vasas, onnan FK Sigma Olomouc – Csehország)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Petró Balázs

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik