Haladás: a Beitar elfogadta, majd sokallta Guzmics árát

Vágólapra másolva!
2013.09.17. 14:27
Tóth Miklós, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ügyvezetője a klub hivatalos honlapjának elmondta, hogy a Guzmics Richárd iránt érdeklődő Beitar Jeruzsálemmel megegyeztek a magyar válogatott védő kölcsönadási áráról, ám az izraeli klub az írásos ajánlatában már alacsonyabb összeget kínált, így meghiúsult az átigazolás.

Mint arról már beszámoltunk, Guzmics Richárd a nyári átigazolási időszak végeztével maradt a Haladás labdarúgója. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetőjének elmondása alapján ugyanakkor könnyen létrejöhetett volna a transzfer.Mint arról már beszámoltunk, Guzmics Richárd a nyári átigazolási időszak végeztével maradt a Haladás labdarúgója. Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetőjének elmondása alapján ugyanakkor könnyen létrejöhetett volna a transzfer.

„A tulajdonosok úgy döntöttek, hogy egy bizonyos összegért egy évre kölcsönadnák Guzmicsot, valamint a Beitarnak– nyilván magasabb árért– később elővásárlási joga lenne a védőre. Noha elfogadtákaz izraeliek a feltételeinket, a később visszaküldött írásos ajánlatban már jóval kevesebb euróért vették volna kölcsön játékosunkat, annyiért viszont nem akartuk elengedni” – mondta a szombathelyiek elöljárója.

A 26 esztendős, hatszoros magyar válogatott védő szerződése a szezon végén jár le a Haladásnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik