Győri ETO: Had távozik, Martínez már az ETO Parkban edzett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.18. 08:42
null
Megkezdték: a győriek a bajnoki rajton kívül a BL-selejtezőre is készülnek a nyáron (Fotó: Grnák László)
A tavasszal a Bp. Honvéd labdarúgócsapatában kitűnő teljesítményt nyújtó szélső, Leandro Martínez hétfőn már menedzserével Győrben tartózkodott, majd délután az ETO Parkban edzett – a kisalfold.hu úgy tudja, már megszületett a megállapodás.

„Mivel sokan még szabadságon vannak, azokkal a játékosokkal is nehéz dűlőre jutni, akiknek az ügynökével már megegyeztünk. Bízom benne, hogy a hét második felében már lesznek új arcok is a keretben. A távozókkal kapcsolatban: Marián Had mindenképp máshová igazol, s a közvetlen keretből rajta kívül is lesz még egy-két távozó, de az ő nevüket csak akkor szeretnénk a nyilvánossággal megosztani, ha látjuk, kik érkezhetnek a helyükre. Lesznek fiatalok, akiket kölcsönadunk, elsősorban az NB I-be. Lang Ádámra, Kiss Mátéra gondolok, Windecker József sorsa még kérdéses. A bajnokságban cél, hogy folyamatosan harcban legyünk az elsőségért, a versenyfutás végén egy Európa-ligát jelentő helyezéssel már elégedett lennék” – árulta el a regionális portálnak Klement Tibor ügyvezető.

Pintér Attila, a bajnokcsapat vezetőedzője a Nemzeti Sportnak elmondta: egyértelmű üzenetet küldött a játékosoknak – a BL-selejtező előtt tilos leereszteni a röpke szabadság alatt.

„Az elmúlt időszakot próbáltuk úgy alakítani, hogy már a felkészülés kezdetén olyan állapotban legyünk, amelyből egyből el lehet kezdeni az érdemi munkát. Amikor a játékosok szabadságra mentek, elmondtam, az nem fér bele, hogy leeresztve jönnek vissza, ezúttal nincs idő ráhangoló edzéseket tartani. A szünetre mindenki kapott házi feladatot, és mert a labdarúgóknál lévő polárórák rögzítették az adatokat, látom majd, ki milyen munkát végzett. Mindenesetre a játékosok nagy része jó állapotban van. Biztosan lesznek távozóink, de természetesen igazolni is akarunk. Zajlanak a tárgyalások, de látni kell, a labdarúgók többségét június harmincadikáig a jelenlegi klubjához köti a szerződése.”

És hogy milyen útravalót adott a győrieket 30 év után bajnoki címre vezető tréner a társaságnak?

„Többek között azt, hogy a múltból nem lehet megélni, előre kell tekinteni. Bajnokok lettünk, elértük a célunkat, de mindent kövessenek el, hogy az újabb céljainkat is megvalósítsuk.”

FELKÉSZÜLÉSI KÖRKÉP: ELKEZDTÉK AZ NB I-ES CSAPATOK. NÉGYOLDALAS ÖSSZEÁLLÍTÁS A DIGITÁLIS VÁLTOZATBAN IS MEGRENDELHETŐ KEDDI NEMZETI SPORTBAN, FELKÉSZÜLÉSI PROGRAM ÉS ÁTIGAZOLÁSFIGYELŐ A NEMZETI SPORT ONLINE-ON!

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Siófok, kölcsönből vissza), Nacsa Péter (Lombard Pápa, kölcsönből vissza?),Simon András (Haladás, kölcsönből vissza?), Zámbó Bence (Kaposvári Rákóczi, kölcsönből vissza?), Windecker József (Siófok, kölcsönből vissza),
Távozik/távozhat:Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC), Rati Alekszidze (grúz, ?), Marián Had (szlovák, ?), Molnár Péter (szlovákiai, ?), Marek Strestík (cseh, kölcsönbe fél évre, ?)
Kiszemeltek:Adamo Coulibaly (francia, DVSC-Teva), Rafael Burgos (salvadori, Alianza FC – Ausztria, legutóbb KTE-Phoenix Mecano), Patrick Bürger (osztrák, Mattersburg – Ausztria) Zlatko Dedic (szlovén, Bochum – Németország), Lázok János (Paks), Lencse László (Videoton), Leandro de Almeida (szabadon igazolható, legutóbb Omonia Nicosia – ciprusi), Anej Lovrecic (szlovén, Olimpija Ljubljana – Szlovénia), Leandro Martínez (argentin-olasz, Bp. Honvéd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik