Győri ETO: az újpesti védő jó benyomást tett Miriutára

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.30. 14:58
A Nemzeti Sport Online információi szerint az Újpest 22 éves jobb oldali védője, Nagy János jó benyomást tett a labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO szakmai stábjára.

Mint arról korábban már beszámoltunk, az ETO-tól távozik a 29 éves jamaicai válogatott jobb oldali védő, Rafe Wolfe, akinek a helyére a győriek szeretnének még szerződtetni. Információink szerint az Újpestről próbajátékra érkező fiatal Nagy János tetszett a szakmai stábnak, így könnyen lehet, hogy ő lesz a befutó. Mint arról korábban már beszámoltunk, az ETO-tól távozik a 29 éves jamaicai válogatott jobb oldali védő, Rafe Wolfe, akinek a helyére a győriek szeretnének még szerződtetni. Információink szerint az Újpestről próbajátékra érkező fiatal Nagy János tetszett a szakmai stábnak, így könnyen lehet, hogy ő lesz a befutó.

A 22 éves játékosnak jelenleg élő szerződése van az Újpesttel, így először a két klubnak kell megegyeznie az átigazolásról. A futballista már vissza is tért a csapatához. Az ügyben folynak a tárgyalások, bár még nem tudni, hogy a győriek kölcsönben vagy végleg szeretnék őt megszerezni.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők: Vladica Brdarovszki (macedón, Peliszter – Macedónia), Dan Bucsa (román, Universitatea Cluj – Románia, szabadon igazolható), Luis Ibánez (argentin-horvát, Dinamo Zagreb – Horvátország), Miroslav Stevanovic (bosnyák, szabadon igazolható)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Bénes László, Németh Bence, Szabó Levente

Kiszemeltek:Nagy János (Újpest, próbajáték)

Távozók: Valentin Babic (horvát, szabadon igazolható), Dudás Ádám (Haladás), Marián Had (szlovák, Dukla Banská Bystrica – Szlovákia), Leandro Martínez (olasz-argentin, Haladás), Mihai Nicorec (román, szabadon igazolható),Sváb Dániel (szabadon igazolható), Takács Ákos (befejezte pályafutását), Varga Roland (Ferencváros), Rafe Wolfe (Dunaújváros PASE)
Kölcsönbe távozók: Illés Dávid (Lombard Pápa), Pongrácz Viktor (Lombard Pápa)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak: Milos Kocics (szerb), Stieber András (érdeklődnek iránta: Lombard Pápa), Michal Svec (cseh), Lazar Sztanisics (szerb), Völgyi Dániel (érdeklődnek iránta: Nyíregyháza, PAFC, Vasas)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik