Futsal: szenzáció! A spanyol élvonalba igazolt az ETO magyar játékosa

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.16. 22:11
null
Harnisch Ákos a spanyol első osztályba szerződött (Fotó: mlsz.hu)
Harnisch Ákos, a Rába ETO futsalosa a spanyol élvonalbeli Gran Canariába igazolt, így Európa egyik legerősebb bajnokságában játszhat.

 

A 29 éves magyar válogatott játékos klubváltásáról a futsalhungary.hu számolt be.

„Még most sem tudom elhinni ami történt. Megkeresett a Las Palmas-i klub, de én először nemet mondtam. Ami mégis arra késztetett, hogy elfogadjam a hívást az az volt, hogy a spanyolok ennek ellenére kitartottak, és biztattak, hogy higgyek magamban, és meg fogok felelni az elvárásoknak. Harmincévesen már meg kell próbálni, hiszen nem biztos, hogy akad még egyszer az életben ilyen lehetőség. Részletekkel még nem tudok szolgálni, hiszen pár napja írtam alá az igazolást, és augusztusban utazok ki az edzések kezdetére. Természetesen a feleségemet és a kislányomat is szeretném majd kiköltöztetni, de egyelőre csak én utazok” – nyilatkozta az NB I legutóbbi szezonjában 24 mérkőzésen 19 gólig jutó Harnisch.

Harnisch 2009-ben Gödöllőről igazolt a győriekhez, akikkel hét bajnoki címet nyert.

A Gran Canaria története során négy szezont töltött el a spanyol élvonalban. A 2016–2017-es évadban a tizenharmadik helyen végzett a tizenhat csapatos bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik