Futsal: „évek óta várt” eseményre kerül sor a hétvégén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 16:03
Találkozót tartanak a hétvégén a futsaledzők Tápiószentmártonban, ezzel akarnak elindítani egy olyan folyamatot, amire a szakmai társadalom már évek óta várt.

A felhívás szerint minden olyan edzőt várnak erre a találkozóra, aki tenni akar a futsalért, aki megjelenésével erősíti, hogy szükség lenne a futsaledzők szakmai csoportjára. A sportág fontosságát nem a hangjukkal akarják megmutatni, hanem szakmai tettekkel.felhívás szerint minden olyan edzőt várnak erre a találkozóra, aki tenni akar a futsalért, aki megjelenésével erősíti, hogy szükség lenne a futsaledzők szakmai csoportjára. A sportág fontosságát nem a hangjukkal akarják megmutatni, hanem szakmai tettekkel.

Az első lépésekkel, olyan hiányosságokat szeretnének pótolni, amelyre évek óta vár futsaledzői társadalmuk. A szakmai találkozó első részét a céljaik bemutatásának szentelnék, és egyben elmondanák gondolataikat a jövőről.

Másodsorban a futsaltársadalom hangjára lennének kíváncsiak a szervezők, szeretnék megtudni, mit szeretnének, miben szenvednek hiányosságot a futsal szakmai hátterében, milyen hiányosságokat látnak, és milyen szakmai anyagokat látnának a jövőben egy jól működő futsaledzői bizottságtól.

„A mostani találkozó a holnapról szól, kevés szakma, sok interaktív beszélgetés a jelen hibájáról, jövőképünkről. Szeretnénk meghívni jelenlegi futsal elnökünket, és más MLSZ-alkalmazottat, hogy jelenlétükkel is erősítsék, hogy szükség van egy edzőbizottságra. A találkozóra olyan futsaledzőket várunk, akik ténylegesen érzik, hogy együtt tudjuk megváltoztatni futsaltársadalmunk holnapját” – áll a meghívásban.

A találkozó részleteiről bővebben ide kattintva olvashat!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik