FTC-Újpest: szigorú rendőri intézkedések a derbi előtt

Vágólapra másolva!
2013.03.07. 13:07
A IX. kerületi Rendőrkapitányság szigorú intézkedésekkel igyekszik elkerülni a rendbontást a vasárnapi, Ferencváros–Újpest labdarúgó NB I-es derbi előtt. Alább a rendőrség hivatalos közleményét közöljük, mely az ujpestfc.hu-n jelent meg.

Tisztelt Szurkolók!Tisztelt Szurkolók!

A labdarúgó OTP Bank Liga következő fordulójában 2013. március 10-én 16.30 órai kezdettel kerül megrendezésre az FTC – Újpest FC labdarúgó mérkőzés az Albert Flórián Stadionban.
A mérkőzés kiemelt biztonsági kockázatú, ezért a rendőrség több korlátozást fog életbe léptetni.
Tájékoztatjuk az Újpest FC szurkolóit, hogy a FTC-Újpest FC labdarúgó mérkőzésre biztonságuk érdekében csak a sportszervezett részéről megszervezett utaztatás (2004. évi I. törvény) keretein belül lehet részt venni. Kérjük a gyalogosan, gépkocsikkal, autóbuszokkal érkező újpesti szurkolókat, hogy a mérkőzés napján 14.00 órakor gyülekezzenek az Újpest-Városkapu Metrómegálló, Bocskai út között található P+R parkoló területén a részükre kialakított beléptető pontoknál.
A ferencvárosi biztonsági szolgálat által végrehajtott jegykezelést és ruházat ellenőrzést követően az Újpest szurkolók csak szervezetten induló két külön metrószerelvénnyel juthatnak el a labdarúgó mérkőzés helyszínére az Albert Flórián Stadionig. Kérjük a gépkocsival, autóbusszal érkező szurkolókat, hogy Újpesten a P+R parkolónál csatlakozzanak a szurkolói táborhoz, mivel a vendégszurkolók részére jegykezelés és beléptetés csak Újpesten lesz! Az Albert Flórián Stadionnál jegyértékesítés, parkolási lehetőség, beléptetés nem lesz, azaz a rendőrség kizárólag azokat a szurkolókat engedi be a stadionba, akik az Újpest-Városkapuból induló külön metrószerelvényekkel érkeznek a mérkőzés helyszínére, és átestek a szintén Újpest-Városkapunál tartott jegykezelésen és beléptetésen! Megkérjük azokat a szurkolókat, akik koreográfiával, transzparenssel, kiírással készülnek a mérkőzésre, még korábban érkezzenek a beléptetési ponthoz.

Szeretnénk továbbá a tisztelt szurkolók figyelmét felhívni, hogy az Albert Flórián Stadionba megrendezésre kerülő FTC-Újpest FC labdarúgó mérkőzésre, csak az érvényes jeggyel rendelkező és a ferencvárosi biztonsági szolgálat által ruházat ellenőrzést követően tud csak bejutni szurkoló!

Kérjük Önöket, hogy a minél gyorsabb, biztonságosabb beléptetés és utaztatás érdekében 14.00 órát követően mihamarabb teljesítsék a rendezvényen való részvétel (jegykezelés, átvizsgálás) feltételeit.
A mérkőzés végén a stadionból történő eltávozásról, visszatartásról a labdarúgó mérkőzés szünetében és azt követően kapnak pontos tájékoztatást!
Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a jegy hamisítása, illetve a hamísított jegy felhasználása bűncselekménynek minősül. Hamis jegy észlelése esetén annak tulajdonosa ellen minden esetben büntetőeljárás indul. A pirotechnikai eszközök birtoklása szabálysértést valósít meg, így akinél ilyen terméket találunk, azokkal szemben szabálysértési eljárás indul. Az idei jogszabályváltozások után az is szabálysértést követ el, aki arcát a sportrendezvény helyszínén, oly módon takarja el, hogy felismerhetetlenné váljon.

Köszönjük megértésüket és jó szurkolást kívánunk.

BRFK IX. ker. Rendőrkapitányság



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik