FTC: „Szeretnénk, hogy minden poszton két játékosunk legyen”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.31. 08:43
Ralf Zumdick, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros másodedzője a zöld-fehérek három új igazolásáról beszélt, valamint elmondta, szeretnék, hogy minden poszton két játékosuk legyen.

A Fradi a téli átigazolási időszakban eddig három válogatott játékossal erősített. Hajnal Tamás és Varga Roland a magyar, míg Cristian Ramírez az ecuadori nemzeti tizenegyben léphetett pályára.

Hajnal Tamást jól ismertük Németországból, kiváló karriert futott be a Bundesligában – mondta Zumdick a fradi.hu-nak. – Tapasztalt játékos, sok mindenben hasonlít Gera Zolira. Az edzéseken mutatott energikusságát, mozgását látva olyan érzésem van, mintha egy fiatal labdarúgó lenne a pályán. Nagyon sokat segíthet nekünk.”

Varga Rolandot a magyar bajnokságból ismerhetjük, rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban, nem véletlen, hogy a magyar válogatottnál is számítottak rá. Egyre jobb formába kerül, az első mérkőzései is bizakodásra adhatnak okot.”

„Ami Cristian Ramírezt illeti, őt Theo Schneider ajánlotta a figyelmünkbe. Theo még a Borussia Dortmundnál, illetve az Oberhausennél dolgozott, amikor megfigyelhette Ramírez játékát, úgy látjuk, az ecuadori védő nagy segítségére lehet a Fradinak. Bönig személyében csak egy klasszikus balhátvédünk volt, mi azonban szeretnénk, hogy minden poszton két kiváló játékosunk legyen, ezért mindenképpen igazolnunk kellett erre a posztra.”

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Hajnal Tamás (szabadon igazolható),Varga Roland (Győri ETO)
Kölcsönbe érkezők: Cristian Ramírez (ecuadori, Fortuna Düsseldorf – Németország)
Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:
Popov Patrik, Haris Attila
Kiszemeltek: Marcos Júnior (brazil, Fluminense, legutóbb kölcsönben Vitória – Brazília)

Távozók:
Kölcsönbe távozók: Bosnjak Predrag (szerb-magyar, kölcsönbe, Nyíregyháza), Holman Dávid (Lech Poznan – Lengyelország)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:

Távozhatnak: Tomislav Havojic (horvát)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik