FTC: spanyol vagy török klubnál folytathatja Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 19:43
Holland sajtóhírek szerint biztosra vehető, hogy Julian Jenner a szezon végén elhagyja a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencvárost. A 30 éves szélső nem tudott megegyezni a klubvezetőkkel nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról.

Korábban beszámoltunk már róla, hogy Jennerrel valószínűleg nem hosszabbít a Ferencváros, ebben nagy szerepe lehet magatartásbeli problémáinak. A holland szélső a Haladás elleni vasárnapi győzelem után is kifakadt.Korábban beszámoltunk már róla, hogy Jennerrel valószínűleg nem hosszabbít a Ferencváros, ebben nagy szerepe lehet magatartásbeli problémáinak. A holland szélső a Haladás elleni vasárnapi győzelem után is kifakadt.

A Voetbal International szinte kész tényként közli, hogy a többek között az AZ Alkmaarban és a Vitesse-ben is megforduló Jenner a szezon végén távozik a Ferencvárostól. A szélső ügynöke már a lehetséges folytatásról is beszélt.

„Julian egy másik országban folytatja karrierjét. Spanyolországból, Törökországból és a közel-keletről is van érdeklődés iránta, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgok" – idézi a Voetbal International Jenner ügynökét, Cihan Korkmazt.

Mint azt korábban megírtuk, Jenner mellett Mark Otten és Arsenio Valpoort is távozhat a nyáron a Fraditól, Leonardo viszont marad.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik