FTC: Kink jönne, de Jennertől is függhet az érkezése

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 10:44
null
A kaposvári Tarmo Kinket (fehérben) Thomas Doll is figyelemmel követi, de még nem dőlt el, hogy kínál-e neki szerződést a Ferencváros (Fotó: Meder István, archív)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Kaposvár észt válogatott támadója, Tarmo Kink szeretné a Ferencvárosban folytatni a pályafutását, ám döntés még nem született az ügyében.

 

Klub közeli forrásokból úgy értesültünk, az észt Tarmo Kink a szerződése nyári lejártával biztosan távozik az NB I-től búcsúzó Kaposvártól. Több klub is érdeklődik iránta, úgy tudjuk, a támadó elsősorban a magyarországi folytatásban gondolkodik, és szeretne a Ferencvárosban futballozni.

A fővárosi klubnál azt beszélik, hogy Thomas Doll már gyűjti az információkat a kiszemeltekről, köztük Kinkről is, de döntés még nem született. Ugyanakkor az észt válogatott labdarúgó érkezését Julian Jenner jövője is befolyásolhatja.

Jelen állás szerint a 30 éves holland nyáron lejáró szerződését nem hosszabbítják meg (még nem is tárgyaltak vele erről), várhatóan váltani fog, így pedig szükség lesz egy szélsőre. A Ferencváros május végéig dönti el, szerződést ajánlanak-e Kinknek. Jenner iránt is van érdeklődés az NB I-ből, amint azt már jeleztük, Győrben is szóba került a neve.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik