FTC: Nyertünk a Haladás sz..fészkében! - Jenner

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.19. 13:05
null
Jenner berágott a Haladásra és a szurkolóira (Fotó: Szabó Miklós)
Julian Jenner, a Ferencváros futballistája nyilvános Instagram-oldalán tette közzé mondandóját a Haladás–Ferencváros mérkőzés után. Mondhatni, nem irodalmi stílusban…

„Igen, igen, három pont! 10 év után nyertünk a Haladás sz...fészkében, 0–1 Diallo és Leonardo elérte, hogy megb..szhatják magukat a majomhuhogásukkal, Büszke vagyok a fiúkra! csak a Fradi!” – osztotta meg véleményét Jenner a közösségi portálon.

Mint ismert, a vasárnapi bajnokin a Ferencváros nagy csatában végül 1–0-ra nyert a Haladás ellen. A találkozó lefújását követően parázs jelenetek zajlottak a pályán. Úgy tűnt, sikerül megfékezni az indulatokat.

Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy Julian Jennerrel jelen állás szerint nem hosszabbít a Ferencváros vezetősége, és mivel nyáron lejár a szerződése, várhatóan távozni fog a klubtól. Úgy tudjuk, a magtartásbeli problémái is hozzájárultak ahhoz, hogy nem kívánnak hosszabbítani vele, és ez mostani ügye aligha befolyásolja kedvezően a helyzetét.

Emlékezetes balhéja volt az MTK elleni kiállítása is, amikor még Máté Csaba pályaedzőt is meglökte dühében, miközben a piros lap után levonult a pályáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik