FTC: Németországba mehet a magyar válogatott középpályás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.26. 12:51
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a német másodosztályból érdeklődnek a Ferencváros Eb-t is megjárt, 25-szörös válogatott labdarúgója, Pintér Ádám iránt.

Mint ismert, a Ferencváros már decemberben a második csapatához irányította a 2015 nyarán Görögországból szerződtetett Pintér Ádámot, aki a téli felkészülést sem kezdhette meg az első kerettel. a Ferencváros már decemberben a második csapatához irányította a 2015 nyarán Görögországból szerződtetett Pintér Ádámot, aki a téli felkészülést sem kezdhette meg az első kerettel.

Miután az FTC vezetőedzője, Thomas Doll nem számol vele, a védőként és középpályásként is bevethető labdarúgó kereshetett magának másik csapatot, és úgy tűnik, talált is.

Információink szerint a német másodosztályból van érdeklődés, hamarosan akár be is jelentheti új klubja a 28 éves játékos szerződtetését.

Németország lehetne az ötödik ország, ahol Pintér futballozik, hiszen az NB I-en kívül játszott már a spanyol Zaragozában, az orosz Tom Tomszkban és a görög Levadiakoszban is.

 

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:
Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd), Julian Koch (német, Fortuna Düsseldorf – Németország), Amadou Moutari (nigeri, Anzsi Mahacskala – Oroszország), Janek Sternberg (német, Werder Bremen – Németország)
Kölcsönbe érkezők: Kleinheisler László (Werder Bremen – Németország, az ősszel kölcsönben Darmstadt 98 – Németország)
Kölcsönből visszatérők: Holczer Ádám (Soroksár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Dinko Trebotic (horvát, Bnei Jehuda – Izrael),
Távozók: Busai Attila (DVTK), Csilus Ádám (soroksári kölcsön után Puskás Akadémia FC), Gyömbér Gábor (Puskás Akadémia FC, szabadon igazolhatóként), Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók: Jova Levente (Soroksár), Popov Patrik (Soroksár)
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk: Pintér Ádám (Németország), Radó András (kölcsönvenné a Haladás), Florian Trinks (német, Erzgebirge Aue – Németország, próbajáték)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik