FTC: két játékost a második csapathoz irányítottak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.01.06. 16:28
null
Pintér Ádámot (balra) már decemberben felmentették az első csapat edzéseinek látogatása alól (Fotó: Veres Viktor)
Pénteken megkezdték a felkészülést a tavaszi idényre a Ferencváros labdarúgói. A Nemzeti Sport Online úgy értesült, hogy Pintér Ádámra és Florian Trinksre már nem számítanak az első csapatnál.

 

Pénteken állt munkába a Ferencváros NB I-es labdarúgócsapata, amelynél azonban információnk szerint a Felcsútra tartó Gyömbér Gábor mellett két másik játékossal sem számolnak. Az egyikük Pintér Ádám, akiről már decemberben megírtuk, hogy felmentették az első csapat edzéseinek látogatása alól.

Úgy tudjuk, a magyar válogatott játékos mellett a német Florian Trinks sem szerepel a vezetőség terveiben, és mindkét játékos a jövő héten kezdi meg a felkészülést, a zöld-fehérek második csapatával.

Az FTC-t már többször is kerestük az elmúlt hetekben átigazolási hírekkel kapcsolatban, de a klub „zuhanyhíradós híreket” nem kommentál, átigazolással kapcsolatos híreket a hivatalos honlapján közöl.


TÉLI
JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL

Érkezők:

Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: –
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek: Bognár István (DVTK), Botka Endre (Bp. Honvéd), Csilus Ádám (Soroksár – kölcsönből vissza?), Holczer Ádám (Soroksár – kölcsönből vissza?), Jahmir Hyka (albán, Luzern – Svájc), Kovács István (Videoton), Lovrencsics Balázs (Soroksár – kölcsönből vissza?), Silye Erik (Soroksár – kölcsönből vissza?)
Távozók: Nagy Dominik (Legia Warszawa – Lengyelország), Cristian Ramírez (ecuadori, FK Krasznodar – Oroszország)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatértek klubjukhoz: –
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Busai Attila (DVTK), Jova Levente, Pintér Ádám, Florian Trinks (német)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik