FTC: mégsem megy a kemény mag Paksra, méghozzá ezért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.30. 19:03
Csak szurkolói kártyával lehet jegyet váltani a szombati Paks–Ferencváros NB I-es labdarúgó-mérkőzésre, így a fővárosi zöld-fehérek ultrái, bár szervezésbe fogtak, mégsem lesznek ott a mérkőzésen. A Paksi FC hivatalos honlapján tudatta, hogy a belépéshez „a két klub megállapodása értelmében” szurkolói kártya szükséges.

A paksi labdarúgócsapat hivatalos honlapja hétfői közleményében egyértelműen fogalmaz: a találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba. A két klub megállapodása értelmében erre a mérkőzésre csak szurkolói kártyával lehet belépőt váltani!hétfői közleményében egyértelműen fogalmaz: a találkozóra a hatályos jogszabályok szerint csak névre szóló jeggyel vagy bérlettel lehet belépni a stadionba. A két klub megállapodása értelmében erre a mérkőzésre csak szurkolói kártyával lehet belépőt váltani!

A Paksi FC júliusban tudatta: nem teszi kötelezővé a szurkolói kártya használatát a hazai mérkőzéseire kilátogatók számára, de a többi, hasonlóan rendelkező klubhoz hasonlóan erősen ajánlja annak használatát.

A Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül Facebook-oldalon olvasható beszámolóból kiderül: az ultrák többször egyeztettek a paksi vezetőkkel, akik „nem zárkóztak el a lehetőségtől”, de jelezték, hogy az ügyben kíváncsiak a Ferencváros vezetőségének állásfoglalására is.

Mint ismert, az ultrák ellenzik a Groupama Arénában kötelezően alkalmazott vénaszkennert, ezért inkább távol maradnak a csapat mérkőzéseitől – és így lesz ez Pakson is, mert:

„Ma ismét hívtak minket a paksiaktól, és közölték: délelőtt érkezett a Klubunktól e-mail, amelyben kérik tőlük, csak szurkolói kártyával lehessen jegyet váltani szombatra. Ők pedig partnerek ebben.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik