FTC: Lauth úgy érzi, egyre jobb, és ezt a derbin is igazolja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.15. 20:42
Benjamin Lauth, a Ferencváros német labdarúgója góllal segítette győzelemhez csapatát a Puskás Akadémia elleni vasárnapi NB I-es mérkőzésen (2–1), és reméli, hogy az Újpest hálójába is betalál a vasárnapi derbin.

„Egyre jobb és jobb leszek, a hétközi kupameccs után a bajnokságban is gólt szereztem. Ez nagyszerű érzés egy csatárnak, és jót tesz az önbizalmamnak is – mondta Benjamin Lauth a fradi.hu-nak. – Remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz, különösen a következő, az Újpest elleni mérkőzésen szeretnék a hálóba találni. Nagyon várom már a derbit, és örömmel tölt el, ha pályára léphetek egy ilyen rangadón. Sokat hallottam erről a párharcról, és bízom benne, hogy egy jó mérkőzésen elhozzuk a három pontot az újpestiektől."
Benjamin Lauth a fradi.hu-nak. – Remélem, hogy a folytatás is hasonló lesz, különösen a következő, az Újpest elleni mérkőzésen szeretnék a hálóba találni. Nagyon várom már a derbit, és örömmel tölt el, ha pályára léphetek egy ilyen rangadón. Sokat hallottam erről a párharcról, és bízom benne, hogy egy jó mérkőzésen elhozzuk a három pontot az újpestiektől."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik