FTC: Lauth érez magában még egy évet, nem vonul vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.13. 12:04
Jól érzi magát Budapesten Benjamin Lauth, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros támadója, aki még nem gondolkodik a visszavonuláson.

Lauth a nyáron költözött a magyar fővárosba, amelyet nagyon megszeretett. A német válogatott támadó már tud is néhány kifejezést a mi nyelvünkön, például „köszönöm”, „jó reggelt” vagy „kérem”.

„Érdekes fejezete az életemnek a magyarországi időszak – mondta Lauth a bild.de-nek. – A sport oldaláról és a magánélet szempontjából is jó döntésnek bizonyult, hogy karrierem vége felé ide szerződtem.”

A házi góllövőlistát Böde Dániellel holtversenyben vezető 33 éves Lauth szerződése a transfermarkt.de szerint 2016 nyaráig szól, de a támadó nem gondol a visszavonulásra.

„Remek állapotban vagyok, úgy érzem, még mindig jól megy a játék, nincs okom gondolkodni a befejezésen. Természetesen tudom, nincs messze a pályám vége, nem játszhatok addig, amíg már lábra sem tudok állni.”

Lauth hozzátette, már készül a labdarúgó-pályafutása utáni életére is, levelező-tagozaton sportmenedzsmentet tanul, mivel – ahogy mondja – „valamit azért a fejeddel is kell csinálnod”.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik