FTC: Javasoljuk, fellebbezzen – a klub reagált Doll büntetésére

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.01.19. 15:44
A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros reagált arra, hogy az MLSZ súlyos, 2 millió forintos büntetést szabott ki Thomas Dollra. Az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatósági elnöke elmondta, azt javasolják a trénernek, fellebbezzen.  

Dr. Berzeviczi Attila, aki az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatósága elnöke, azt mondta az MTI-nek: az ítéletet alaptalannak tartják, s mindenképpen azt javasolják Thomas Dollnak, hogy fellebbezzen. Dr. Berzeviczi Attila, aki az FTC Labdarúgó Zrt. igazgatósága elnöke, azt mondta az MTI-nek: az ítéletet alaptalannak tartják, s mindenképpen azt javasolják Thomas Dollnak, hogy fellebbezzen.

Dr. Berzeviczi úgy fogalmazott: a szabály szövege rendkívül súlyos, általános bizalomvesztést és súlyos üzleti sérelmet vagy becsületsértést megvalósító, közvetlenül az MLSZ ellen megvalósuló cselekményt feltételez, azonban Thomas Doll semmi ilyet nem mondott vagy tett, a szövetséget szóba sem hozta. Kizárólag a játékvezetéssel szembeni kritikákat fogalmazott meg.

„Túlzásnak tartjuk, hogy a játékvezetők ennyire bírálhatatlanok, mintha törvényen, véleményezésen felül álló személyek lennének. A mai tárgyaláson is úgy éreztük magunkat, mintha felségsértést követtünk volna el. Mi partnernek tekintjük a bírókat, s reméljük, hogy a jövőben jobban együttműködhetnek majd a felek. Azt azonban fenntartjuk, hogy az edzőknek és a kluboknak joguk van megfogalmazniuk a véleményüket” – mondta Berzeviczi Attila.

THOMAS DOLL BÜNTETÉSÉRŐL, ANNAK OKÁRÓL BŐVEBBEN ITT OLVASHATNAK!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik