FTC: Hajnal Tamás hosszabbított – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.17. 12:16
null
Hajnal még egy szezont biztos marad a Ferencvárosban (Fotó: fradi.hu)
Címkék
A Ferencváros és Hajnal Tamás mindenben megegyezett egymással, így eldőlt, hogy az 59-szeres válogatott középpályás továbbra is zöld-fehérben folytatja a pályafutását! A hosszabbítás tényét az FTC a hivatalos honlapján, a fradi.hu-n jelentette be.

„Szóban megegyeztünk, úgyhogy legalább egy újabb évet a Fradiban töltök. Szép bajnokság volt, élveztük a futballt, hasonlót tervezünk az új idényben is” – nyilatkozta Hajnal Tamás három napja a Nemzeti Sportnak. Ma pedig a szerződést is aláírták, így hivatalossá vált, hogy a középpályás még egy szezonon át erősíti a zöld-fehéreket.

„A felek kedd délben írták alá a szerződéshosszabbítást!” – olvasható a fradi.hu-n.

A klub egyelőre nem hozta nyilvánosságra, hogy hány éves megállapodást kötött a játékossal. Úgy tudjuk, hogy a 35 éves labdarúgó még egy szezont vállalt a csapatnál.

Hajnal kilencévesen került a Ferencvároshoz, de 16 évesen korában már a Schalke utánpótlásában pallérozódott. Ezután többek közt szerepelt a Kaiserslauternben, a Dortmundban és a Stuttgartban is. A középpályás 2015 tavaszán hagyott fel a légiósélettel, hogy 18 év után visszatérjen a Ferencvárosba.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik