Hajnal Tamás: Még legalább egy év a Fradiban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.14. 10:55
null
Hajnal Tamás 35 évesen is bírja a gyűrődést (Fotó: Hegedüs Gábor)
Hajnal Tamás szerződése az idény végén lejár a Ferencváros labdarúgócsapatánál, ám szóban már megegyezett a folytatásról.

 

Hajnal Tamás jó szezont tudhat maga mögött, Bernd Storck szövetségi kapitány azonban nem számít rá az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatottban.

„Így alakult, kár ezt boncolgatni – mondta erről a Ferencváros 35 éves középpályása a Nemzeti Sportnak. – A szövetségi kapitánynak biztosan megvannak a válogatási elvei, bár nem tudom, mik azok, mert nem beszéltünk egymással. Annyit azért talán megérdemeltem volna, hogy elmondja, miért nem szavaz nekem bizalmat, de a döntés joga mindenkor a kapitányé. Túlléptem rajta, és miközben drukkolok a válogatottnak, a Fradi szezonja és a közelgő BL-selejtezők járnak a fejemben.”

Hajnal tehát nem tervez klubváltást, bár az idény végén lejár a zöld-fehérekkel kötött szerződése.

„Szóban megegyeztünk, úgyhogy legalább egy újabb évet a Fradiban töltök. Szép bajnokság volt, élveztük a futballt, hasonlót tervezünk az új idényben is.”

A TELJES INTERJÚT, AMELYBEN HAJNAL TAMÁS A JÜRGEN KLOPP ÉS THOMAS DOLL KÖZÖTTI HASONLÓSÁGRÓL IS BESZÉL, ELOLVASHATJA A NEMZETI SPORT SZOMBATI SZÁMÁBAN – AKÁR DIGITÁLIS FORMÁBAN IS.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik