nemzetisport.hu 2019.05.23 09:27 Frissítve: 2019.05.23 09:57

FTC: „Dani most pihen, aztán majd eldönti, mit szeretne” – Orosz Pál Bödéről

Szerdán az M1 Ma reggel című műsorának vendége volt Orosz Pál, az FTC vezérigazgatója, aki Böde Dániel és Davide Lanzafame jövőjéről, valamint Szerhij Rebrov vezetőedző állítólagos törökországi megkereséséről is szót ejtett.

 

„Engem senki sem keresett ez ügyben, és tudomásom szerint Szerhij nagyon jól érzi magát Magyarországon. Hallottam a pletykáról természetesen, de hivatalos információ nem jutott el hozzám” – reagált Orosz Pál azokra az ukrajnai sajtóhírekre, melyek szerint Szerhij Rebrovot, a Ferencváros vezetőedzőjét a török Besiktas csábítja.

Az FTC vezérigazgatója úgy ítéli meg, ár-érték arányban nagyon jól sikerültek és nagyon beváltak a téli erősítések, s a keret nagyjából összeállt a Bajnokok Ligája-selejtezőkre.

„A játékosok nagyon rövid szabadságot kaptak, június hetedikén már kezdődik a felkészülés. Nagy játékosmozgást senki ne várjon, de a kerethez még lesznek csatlakozók” – mondta Orosz, aki nem nevezte meg, hogy konkrétan mely posztokon szeretne erősíteni a klub.

A sportvezető természetesen nem kerülhette el azt a kérdést sem, hogy hogyan alakul Böde Dániel és az NB I-es társgólkirály Davide Lanzafame jövője. Orosz Pál megerősítette, a közönségkedvenc magyar támadó szerződése meghosszabbodott a klubnál.

„Dani helyzete más, mint Lanzafaméé, mert hét éve a csapat tagja. Azt tudni kell róla, hogy egy évvel megújult a szerződése. Most pihen, aztán majd eldönti, és megbeszéljük, hogy mit szeretne. Lanzafaménak élő szerződése van a Ferencvárossal, vele kapcsolatban nincs semmiféle kérdés” – szögezte le az FTC vezérigazgatója.

A TELJES BESZÉLGETÉS

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők:

Kölcsönbe érkezők: –
Kölcsönből visszatérők: Priskin Tamás (?, Haladás), Rui Pedro (portugál, ?,  Haladás), Silye Erik (?, Mezőkövesd)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek: Bruno Duarte da Silva (brazil, FK Lviv – Ukrajna), Gróf Dávid (Bp. Honvéd, szabadon igazolható), Mihajlo Mudrik (ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, legutóbb kölcsönben Arszenal Kijev – Ukrajna), Nwankwo Obiora (nigériai, Boavista – Portugália)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Ivan Petrjak
(ukrán, Sahtar Doneck – Ukrajna, onnan Fehérvár)
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk: Böde Dániel (Paks), Ihor Haratin (ukrán, Fortuna Düsseldorf – Németország), Julian Koch (német), Marten Wilmots (belga)

2020.02.20 16:39:21

Labdarúgó NB I M. G.

A Mezőkövesd trénere minden más élvonalbeli klubot már le tudott győzni • Kijön-e az Újpest a gödörből Kaposváron?

2020.02.21 22:47:49

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most van lehetőség a minőségi munkára.

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.