FTC: Rebrov nem tárgyal a Besiktassal, hiába állítják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.22. 10:33
null
Szerhij Rebrov menedzsere cáfolja, hogy más klubokkal tárgyalnának, az ukrán szakember az FTC-nél folytatja a munkát (Fotó: Tumbász Hédi)
A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov iránt érdeklődik a török élvonalbeli Besiktas, és ukrán sajtóhírek szerint konkrét tárgyalások is folynak a felek között, de ezt a Nemzeti Sport Online megkeresésére az edző menedzsere cáfolta.

 

Több ukrán oldal, így például a 24tv.ua is arról írt hétfőn, hogy a török Besiktas megkezdte a tárgyalásokat a Ferencvárossal bajnoki címet nyerő Szerhij Rebrov szerződtetése ügyében. Az edző képviselője, Varga Sándor azonban ezt határozottan cáfolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Egy olyan sztár iránt, amilyennek Rebrov számított a játékos-pályafutása során, mindennaposak az érdeklődések, több országból is. Főképp, ha olyan sikeresen végzi a munkáját, ahogy ő a Ferencvárosnál. Ám mi senkivel sem tárgyalunk. Szerhij jól érzi magát Budapesten, és szeretné folytatni azt a munkát, amit az FTC-nél elkezdett” – mondta az NSO-nak a menedzser.

Ez összecseng azzal, amiről Rebrov is beszélt a Puskás Akadémia elleni, idényzáró bajnokit követően.

„A Ferencváros vezetőedzője vagyok, ehhez a klubhoz köt a szerződésem. Jól érzem magam az egyesületnél, és a jövőben is a Fradival akarok sikereket elérni. Boldog vagyok, hogy részese lehettem a klub harmincadik bajnoki címének, és bízom benne, hogy ez csak a kezdet” – mondta a vasárnapi meccs után az ukrán szakvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik