nemzetisport.hu 2019.05.22 10:33 Frissítve: 2019.05.22 21:08

FTC: Rebrov nem tárgyal a Besiktassal, hiába állítják

A múlt héten beszámoltunk róla, hogy a Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, Szerhij Rebrov iránt érdeklődik a török élvonalbeli Besiktas, és ukrán sajtóhírek szerint konkrét tárgyalások is folynak a felek között, de ezt a Nemzeti Sport Online megkeresésére az edző menedzsere cáfolta.

Szerhij Rebrov menedzsere cáfolja, hogy más klubokkal tárgyalnának, az ukrán szakember az FTC-nél folytatja a munkát (Fotó: Tumbász Hédi)

 

Több ukrán oldal, így például a 24tv.ua is arról írt hétfőn, hogy a török Besiktas megkezdte a tárgyalásokat a Ferencvárossal bajnoki címet nyerő Szerhij Rebrov szerződtetése ügyében. Az edző képviselője, Varga Sándor azonban ezt határozottan cáfolta a Nemzeti Sport Online megkeresésére.

„Egy olyan sztár iránt, amilyennek Rebrov számított a játékos-pályafutása során, mindennaposak az érdeklődések, több országból is. Főképp, ha olyan sikeresen végzi a munkáját, ahogy ő a Ferencvárosnál. Ám mi senkivel sem tárgyalunk. Szerhij jól érzi magát Budapesten, és szeretné folytatni azt a munkát, amit az FTC-nél elkezdett” – mondta az NSO-nak a menedzser.  

Ez összecseng azzal, amiről Rebrov is beszélt a Puskás Akadémia elleni, idényzáró bajnokit követően.

„A Ferencváros vezetőedzője vagyok, ehhez a klubhoz köt a szerződésem. Jól érzem magam az egyesületnél, és a jövőben is a Fradival akarok sikereket elérni. Boldog vagyok, hogy részese lehettem a klub harmincadik bajnoki címének, és bízom benne, hogy ez csak a kezdet” – mondta a vasárnapi meccs után az ukrán szakvezető.

2020.02.20 16:39:21

Labdarúgó NB I M. G.

A Mezőkövesd trénere minden más élvonalbeli klubot már le tudott győzni • Kijön-e az Újpest a gödörből Kaposváron?

2020.02.21 22:47:49

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most van lehetőség a minőségi munkára.

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.