NB I: Pakson szívesen látnák Bödét, de semmi sem dőlt el...

Vágólapra másolva!
2019.05.20. 09:17
Mint arról vasárnap beszámoltunk, Böde Dániel a Ferencváros bajnokavató fiesztáján arról beszélt, hogy jó eséllyel távozik a zöld-fehérektől. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ugyan még semmi nem dőlt el, de ha a csatár a távozás mellett dönt, és nem érkezik érte ajánlat külföldről, akkor nevelőklubjához, a Pakshoz szerződhet, ahol szívesen látnák.

Ez nem hivatalos, még nincs száz százalékig eldöntve, de amit a szurkolók tudnak... Az valószínű. Nehéz úgy, hogy az utóbbi két hétben gyakorlatilag mindig sírva megyek edzésre. Ha a szívemre hallgatok, itt maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek. Nem egyszerű helyzet. Maradtam volna még, de az élet, most úgy tűnik, úgy hozta, hogy váltanom kell. Ez nem száz százalék még” nyilatkozta Böde Dániel a vasárnapi Frad-fiesztán az M4 Sportnak.Ez nem hivatalos, még nincs száz százalékig eldöntve, de amit a szurkolók tudnak... Az valószínű. Nehéz úgy, hogy az utóbbi két hétben gyakorlatilag mindig sírva megyek edzésre. Ha a szívemre hallgatok, itt maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek. Nem egyszerű helyzet. Maradtam volna még, de az élet, most úgy tűnik, úgy hozta, hogy váltanom kell. Ez nem száz százalék még” nyilatkozta Böde Dániel a vasárnapi Frad-fiesztán az M4 Sportnak.

A csatár 2012-ben igazolt a Pakstól a Ferencvárosba, és miután az idény közben életbe lépett egy opció a szerződésében, még egy évig érvényes megállapodás köti a Fradihoz, tehát ha a távozás mellett is dönt, leendő klubjának még az FTC-vel is meg kell egyeznie.

Információink szerint Pakson szívesen látnák, de a tárgyalások még nem kezdődtek meg, és a tolnaiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt érdeklődésünkre nem is kívánta kommentálni a hírt.

Miután azonban Böde családja a Tolna megyei Madocsán él, és most született meg a harmadik gyermeke, reális forgatókönyvnek tűnik, hogy ha Magyarországon belül vált, akkor Paksra megy. Az egy új helyzetet teremtene, ha külföldről érkezne érte ajánlat, ám ilyenre csak a magyar viszonyokat és Bödét jól ismerő klubtól lehet számítani, például a szlovák élvonalban szereplő DAC-tól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik