nemzetisport.hu 2019.05.20 09:17 Frissítve: 2019.05.21 12:56

NB I: Pakson szívesen látnák Bödét, de semmi sem dőlt el...

Mint arról vasárnap beszámoltunk, Böde Dániel a Ferencváros bajnokavató fiesztáján arról beszélt, hogy jó eséllyel távozik a zöld-fehérektől. A Nemzeti Sport Online értesülései szerint ugyan még semmi nem dőlt el, de ha a csatár a távozás mellett dönt, és nem érkezik érte ajánlat külföldről, akkor nevelőklubjához, a Pakshoz szerződhet, ahol szívesen látnák.

 

Ez nem hivatalos, még nincs száz százalékig eldöntve, de amit a szurkolók tudnak... Az valószínű. Nehéz úgy, hogy az utóbbi két hétben gyakorlatilag mindig sírva megyek edzésre. Ha a szívemre hallgatok, itt maradok, ha az eszemre, akkor elmegyek. Nem egyszerű helyzet. Maradtam volna még, de az élet, most úgy tűnik, úgy hozta, hogy váltanom kell. Ez nem száz százalék még” nyilatkozta Böde Dániel a vasárnapi Frad-fiesztán az M4 Sportnak.

A csatár 2012-ben igazolt a Pakstól a Ferencvárosba, és miután az idény közben életbe lépett egy opció a szerződésében, még egy évig érvényes megállapodás köti a Fradihoz, tehát ha a távozás mellett is dönt, leendő klubjának még az FTC-vel is meg kell egyeznie.

Információink szerint Pakson szívesen látnák, de a tárgyalások még nem kezdődtek meg, és a tolnaiak ügyvezetője, Haraszti Zsolt érdeklődésünkre nem is kívánta kommentálni a hírt.

Miután azonban Böde családja a Tolna megyei Madocsán él, és most született meg a harmadik gyermeke, reális forgatókönyvnek tűnik, hogy ha Magyarországon belül vált, akkor Paksra megy. Az egy új helyzetet teremtene, ha külföldről érkezne érte ajánlat, ám ilyenre csak a magyar viszonyokat és Bödét jól ismerő klubtól lehet számítani, például a szlovák élvonalban szereplő DAC-tól.  

2020.02.20 16:39:21

Labdarúgó NB I M. G.

A Mezőkövesd trénere minden más élvonalbeli klubot már le tudott győzni • Kijön-e az Újpest a gödörből Kaposváron?

2020.02.21 22:47:49

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Most van lehetőség a minőségi munkára.

2020.02.20 14:56:37

Labdarúgó NB I PÓR KÁROLY, HATÁR DÁVID (infografika)

A télen Ciprus és Costa Rica is adott játékost a magyar élvonalba. Most még Brazília a 3. legnagyobb játékosbeszállítónk.

2020.02.19 21:51:49

Labdarúgó NB I VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Miért ne lehetne a rivaldába helyezni a fiatal magyar focistákat, s meddig kell még plusz anyagi ösztönzést, rendeletbe foglalt direktívákat adni ahhoz, hogy kiderüljön, nem is ügyetlenebbek a hazaiak?

2020.02.19 17:10:02

Labdarúgó NB I KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Muszliu a 89. percben használta ki az újpesti védők határozatlanságát és lőtte tovább a Vidit a Magyar Kupában.