FTC: az elnök lassan lemond Radó megszerzéséről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.10. 11:09
Egyelőre nem kapott választ a Radó Andrásért tett ajánlatára a Ferencváros labdarúgócsapata a szintén élvonalbeli Haladástól. Ezt Kubatov Gábor ferencvárosi klubelnök árulta el a Facebook-oldalán, ahol a klub szurkolóival folytatott kommunikációban azt is elmondta: ő lassan már le is mond a támadóról.

„Ajánlatot tettünk, nem jött válasz – válaszolta bejegyzésében a klubelnök a Radó szerződtetésével kapcsolatos napi fejleményekről érdeklődő drukkereknek. – Azt hiszem, már lassan okafogyottá válik.”

Azt korábban Artner Tamás, a szombathelyiek vezetőedzője is elismerte, hogy megkapták az FTC ajánlatát Radóért is, de amíg a válogatottban bemutatkozó Predrag Bosnjak eligazolását nagyjából biztosra vette – a Ferencváros a napokban jelentette be hivatalosan a honosított védő szerződtetését –, addig a támadó esetében közel sem volt ennyire meggyőződve a távozásáról.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A FERENCVÁROSNÁL
Érkezők: Batik Bence (MTK – kölcsönből vissza?), Bosnjak Predrag (Haladás), Nagy Dániel (Osnabrück – Németország), Michal Nalepa (lengyel, Wisla Kraków – Lengyelország), Tomislav Havojic (horvát, NK Istra 1961 Pula – Horvátország), Orosz Márk (Lombard Pápa – kölcsönből vissza?)
Távozott/távozhat: Ulysse Diallo (mali, ?), Józsi György (?), Julian Jenner (holland, ?), Aleksandar Jovanovic (bosnyák, DVSC), Laczkó Zsolt (?), Mark Otten (holland, ?), Jack Tuijp (holland ?), Arsenio Valpoort (holland, ?)
Kiszemeltek: Futács Márkó (Leicester City – Anglia, legutóbb DVTK), Benjamin Lauth (német, 1860 München – Németország), Radó András (Haladás), Vadász Viktor (DVTK)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik